Tindertrauma: 'Hij was woedend, maar ik kon het goedmaken door seks met hem te hebben'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Hij was woedend, maar ik kon het goedmaken door seks met hem te hebben'

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

19 juni 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

19 juni 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Frank Brandwijk

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2024 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Tessa's scharrel had een vreemd voorstel.

Tessa (29): 'Onlangs raakte ik op een huisfeestje van een vriendin aan de praat met een knappe jongen, laten we hem voor het gemak even Max noemen. Een flinke dosis humor, donker haar, blauwe ogen: het type waar je aan het einde van de avond graag mee naar huis wil. Of nou ja, in mijn geval midden op de avond. Max woonde vlakbij het feest en na een zoen had ik wel zin in een verzetje.

Zo vlot en grappig als Max op het feest was, zo saai was hij in bed. Nadat onze casanova het een paar minuten had volgehouden tussen de lakens, viel hij als een blok in slaap. Charmant, ik weet het. Zelf had ik geen zin om op vrijdagavond om tien uur al te gaan slapen, dus ik besloot mijn kleren weer aan te trekken en weer terug naar het feest te gaan. Waarom ook niet.

Lees ook: Tindertrauma: 'Tijdens de date vertelde hij dat hij zijn vrouw had vermoord'

Eenmaal terug aangekomen op het feest raakt ik in een gesprek verwikkeld met een andere jongen. Max zag er goed uit, maar deze jongen genaamd Melle was misschien wel nog leuker. Na twee uur kletsen kwam het feest op zijn eind en Melle stond erop om me thuis te brengen. Ik voelde aan alles dat hij ook interesse had in mij, maar ja, ik had al seks gehad. Vriendelijk weigerde ik zijn verzoek om mij thuis te brengen, maar Melle stond erop. Na een hoop 'voor je eigen veiligheid'-opmerkingen stemde ik in, maar ik zei er wel bij dat ik hem niet mee naar boven ging vragen.

Aan die afspraak hield ik me, maar er werd wel voor deur gezoend en we wisselden nummers uit. Ik was immers niet aan mijn trekken gekomen een paar uur daarvoor. Toch baalde ik ergens: moest ik nu zeggen dat ik al seks had gehad met iemand anders? Beter van niet. Helaas kwam Melle er al snel achter via een vriend die ook op het feestje was en mij weg had zien gaan met Max. Melle belde me de volgende dag woedend op en vroeg waarom ik in vredesnaam met hem had gezoend als ik met iemand anders naar bed was geweest.

Nog voordat ik überhaupt antwoord kon geven, kwam Melle lichtelijk geïrriteerd met een voorstel. Ik kon het goedmaken door seks met hem te hebben. Een belachelijk voorstel natuurlijk. Maar het ergste van alles? Ik ben wel op zijn, eh, voorstel ingegaan.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer Body & mind