Tindertrauma: 'Terwijl we seks hadden in de Thaise jungle wilde hij de boel filmen'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Terwijl we seks hadden in de Thaise jungle wilde hij de boel filmen'

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

22 mei 2024 om 10:00

Gepubliceerd op

22 mei 2024 om 10:00

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2024 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Claars onenightstand wilde hun vrijpartij filmen.

Claar (28): 'Afgelopen zomer ging ik met twee vriendinnen hetgeen doen waar we al jaren van droomden: twee maanden backpacken in Thailand. Veel cultuur hebben we die vakantie overigens niet gezien, we hebben vooral heel veel gefeest. Er is één feestje dat me het meest is bijgebleven: een genderbender party op een eiland waar de vrouwen als mannen verkleed gingen en de mannen als vrouwen.

In de club ontmoette ik Raul, een knappe jongen die ook aan het backpacken was. Zelfs in een kort rokje en een topje zag hij er supergoed uit. Na een aantal drankjes raakten Raul en ik aan de praat. We hadden een gezellige vibe en voordat ik het wist, stonden we te zoenen. Wauw, deze jongen was écht leuk.

Lees ook: Tindertrauma: 'Hij verwarde de kramp in mijn kuit met een orgasme'

Na een paar uur tongen en dansen vonden we het de hoogste tijd om er samen vandoor te gaan. Raul wilde niet naar de slaapzaal in zijn hostel en daarom besloten we de jungle in te lopen. Niet de comfortabelste plek om van bil te gaan, maar ach, aan een boom en een beetje flexibiliteit heb je in principe genoeg.

Raul en ik waren lekker bezig tot hij ineens naar voren boog en fluisterend in mijn oor vroeg of ik het leuk vond als hij de boel zou filmen. In één klap was ik nuchter. Sterker nog: ik raakte een beetje in paniek. Daar stond ik dan, in de jungle met een jongen in een rokje die onze onenightstand wilde filmen. Van dat idee droogde ik, eh, spontaan op. Met een hoop ongemak gaf ik aan dat ik niet wilde dat hij filmde en direct terug wilde naar mijn vrienden. Aan Rauls blik kon ik zien dat hij zich doodschaamde voor zijn voorstel.

Eenmaal terug in de club heb ik met Raul geen woord meer gewisseld. Ik heb hem zelfs niet gesproken toen we elkaar toevallig de volgende dag tegenkwamen in de bus. Jep, dit was absoluut een feest om nooit te vergeten.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer Body & mind