Tindertrauma: 'Hij verwarde de kramp in mijn kuit met een orgasme'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Hij verwarde de kramp in mijn kuit met een orgasme'

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

8 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld: Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

8 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld: Frank Brandwijk

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2024 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: de date van Marije verwarde kuitkramp met een orgasme.

Marije (27): 'Bijna drie jaar geleden woonde ik voor een half jaar in Barcelona. Alle remmen gingen los in die tijd: ik was alle clubs afgeweest en kende inmiddels ook al wat leuke jongens. Op een donderdagavond besloten mijn vriendinnen en ik af te spreken met een groep exchange studenten. Gewoon een paar drankjes doen in een karaokebar.

Een paar uur en een paar drankjes later had ik mijn zinnen gezet op ene Ethan, een knappe Fransman die erop los flirtte. Na een lang gesprek kwam ik erachter dat Ethan niet alleen heel goed kon flirten, maar ook heerlijk kon zoenen. Bingo. Dat beloofde veel goeds. Nadat het nodige speeksel werd uitgewisseld, besloot ik om mee te gaan naar Ethans appartement. Onderweg dansten we op straat en kocht hij een veel te dure roos bij een straatverkoper. Het leek net een avond uit een roman. Ik dacht nog: het kan bijna niet perfecter worden.

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Hoe ouder je wordt, hoe beter de seks is'

Eenmaal bij Ethan thuis aangekomen, schonk hij een glas rode wijn voor me in. Ik had echter veel meer zin om met hem zijn bed in te duiken. Toen het eenmaal zo ver was, viel ik van de ene teleurstelling in de andere teleurstelling. Weg avond uit een roman. Zo vlot als Ethan kon babbelen, zo harkerig was hij in bed. Hij leek wel een ander persoon. Toen hij bovenop me lag en een soort zwembeweging maakte (of zeg gerust verdrinkbeweging) probeerde ik hem in de goede maat te krijgen mijn door onderlichaam flink te bewegen. Misschien kon ik hem op die manier helpen. Nou, dat had ik mooi mis. Voordat ik het wist kreeg ik enorme kramp in mijn kuit.

Van schrik slaakte ik een kreet. Mijn hemel, wat een pijn. Ethan daarentegen keek me zwoel aan en kwam na een enthousiaste oui cherie in een split second klaar. Ja, de beste man dacht dus dat ik was klaargekomen en had niet door dat ik verging van de pijn. Hij dacht dat hij iets geweldigs had verricht, ik lag immers puffend op bed.

De volgende ochtend ben ik naar huis gegaan. Arme Ethan heb ik niks verteld over de kuitkramp, maar mijn vriendinnen kunnen er nog steeds hard om lachen.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer Body & mind