Tindertrauma: 'Ineens haalde ze een prostaatvibrator tevoorschijn’

Body & Mind

Tindertrauma: 'Ineens haalde ze een prostaatvibrator tevoorschijn’

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

29 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

29 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2024 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: de date van Guus liep iets te hard van stapel.

Guus (30): 'Toen ik Julia voorbij zag komen op Bumble maakte mijn hart gelijk een sprongetje. Een typische Friese schoonheid met lang blond haar en blauwe ogen waar je in wegdroomt. Via de chat kwam ik erachter dat haar karakter minstens zo leuk was. We konden urenlang kletsen over van alles en nog wat en besloten anderhalve week later af te spreken voor een drankje. In de tijd voordat we afspraken viel het me op dat Julia vaak dronken was en tot laat in de nacht wakker lag. Dit is wel iemand die van een feestje houdt, dacht ik nog.

Julia hield inderdaad van een feestje, maar vooral ook van een drankje. Of zeg gerust: meerdere drankjes. Vijf minuten voordat ik bij onze date arriveerde, vroeg ze of ze alvast iets te drinken mocht bestellen. Dat vond ik natuurlijk helemaal prima, maar ik had niet verwacht dat ze daar met een pitcher zou zitten. Julia gaf aan dat ze ook alvast voor mij had besteld, en dat als ik geen alcohol wilde zij het wel opdronk. Toch hadden Julia en ik een leuke date. De klik die we via de chat hadden was niet ineens weg. In de kroeg zoenden we en toen Julia me mee naar huis vroeg, zei ik geen nee.

Lees ook: Tindertrauma: 'Hij bleef liedjes van Passenger zingen, ongelofelijk ongemakkelijk'

Julia bleek in een kleine studio te wonen met twee katten. Het viel me op dat het nogal een rommel was, overal stonden asbakken met peuken, maar ik liet me niet uit het veld slaan. Ik vond het ook gek om met een smoes er tussenuit te knijpen. Toen we eenmaal in haar bed ons ding deden, zag ik in mijn ooghoek steeds die katten. Eentje liep zelfs over mijn hoofd. Niet chill. Als kers op de taart haalde Julia ook nog eens een vibrator erbij. Een prostaatvibrator wel te verstaan. Ze wilde geen penetratie omdat ze ongesteld was, maar door dit bij mij in te brengen, konden we volgens haar de boel een stuk spannender maken.

Ik vond het een iets te spontaan voorstel op de eerste date en vroeg me daarnaast ook gelijk af hoeveel voorgangers dat ding hadden gebruikt. Ze had het vast niet speciaal voor onze date gekocht. Een tikkeltje ongemakkelijk gaf ik aan dat dit niet helemaal mijn ding was. Gelukkig respecteerde Julia mijn 'liever niet' en heeft ze het ding weer terug in haar nachtkastje gelegd. Die avond is het alleen bij een beetje knuffelen, zoenen en handwerk gebleven.

De dagen erna hebben we nog wat over en weer geappt, maar uiteindelijk is het nooit tot een tweede date gekomen. Ondanks dat we geen contact meer hebben, denk ik er soms nog wel lachend aan terug.'

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen