Tindertrauma: Joris begreep de hint niet en greep Sabrina vol bij haar flamoes

Body & Mind

Tindertrauma: Joris begreep de hint niet en greep Sabrina vol bij haar flamoes

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

12 juni 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

12 juni 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een Tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2024 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: de date van Sabrina begreep de hint niet .

Sabrina (32): 'Ongeveer een maand geleden stond ik met een groep vriendinnen op vrijdagavond in de kroeg. Wat ons betreft de perfecte manier om het weekend in te luiden. Nadat we genoeg drankjes achter onze kiezen hadden, kwam er een groep jongens om ons heen staan waarmee we aan de praat raakten. Ik klikte met Joris, een aardige jongen die er ook nog eens goed uitzag. Er was alleen een klein probleempje: Joris kon voor geen meter flirten. Mijn complimentjes over zijn uiterlijk lachte hij ongemakkelijk weg, waardoor we na even kletsen weer uit elkaar gingen. Jammer, want hij was echt ontzettend knap.

Lees ook: Tindertrauma: 'Tijdens de date vertelde hij dat hij zijn vrouw had vermoord'

Tegen het einde van de troffen we elkaar weer op de dansvloer. Of nou ja, Joris stond ineens heel dicht op me te dansen. Van dat schuren krijg ik zelf altijd een beetje het gevoel alsof ik een tiener ben op een Fris-feest, dus uitdagend draaide ik mezelf naar hem om. 'Als je aan mijn billen wilt zitten, hoef je me niet te schuren hoor,' zei ik, aangemoedigd door alle wijn in mijn systeem, met een knipoog. Joris staarde me niet begrijpend aan, waarop ik flirterig in zijn oor fluisterde dat hij actie moest nemen als hij me leuk vond. Met andere woorden: vraag mijn nummer en zoen me.

Joris had de hint niet begrepen, want voor ik het wist pakte hij me vol bij mijn flamoes. Niet voorzichtig, maar met volle kracht. Geschrokken duwde ik van hem af en schreeuwde ik in zijn gezicht dat ik dat niet bedoelde. Terwijl ik stond te tieren, rende Joris de kroeg uit. Volgens mij heeft hij niet eens gedag gezegd tegen zijn vrienden of zijn jas gepakt. Hopelijk is hij zo geschrokken dat hij dit nooit meer flikt bij iemand. Ergste kroegflirt ooit.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer Body & mind