Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #28

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #28

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

8 juli 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

8 juli 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Waar je aan de ene kant best openstaat voor de liefde, durf je jezelf aan de andere kant (nog) niet zo goed bloot te geven. Verrassing: het één gaat niet zonder het ander. Om iemand toe te kunnen laten, moet je wel de deur openzetten, Leeuw. Al is het maar op een klein kiertje.  

Samen: Echte liefde overwint alles, zo ook deze week. Hoewel er flink wat storm op komst is, is deze gelukkig wel van voorbijgaande aard. Soms kan een flinke woede uitbarsting juist verfrissend werken. Zie het als een grondige detox. Alle ellende eruit en daarna weer fris en fruitig verder. 

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #27

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Jij vindt iemand leuk, maar je omgeving vindt het niks. Trek je er niets van aan en volg je hart, Maagd. Jij bent degene die er straks mee van retteketet gaat, dus wat je vrienden of je familie ervan vinden doet er niet zoveel toe. Alsof jij het altijd met hun keuzes eens bent. Als we het daarover moeten gaan hebben… 

Samen: Hoewel je het gezellig vindt om samen met je lief de hort op te gaan, heb je nu ook echt wat meer ruimte voor jezelf nodig. Het liefst zonder overleg. Op dit moment heb je soms het gevoel dat je met je vader of moeder te maken hebt aan wie je overal toestemming voor moet vragen.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Blast from the past! Iemand uit het verleden komt weer op je pad en blijft daar nog even hangen ook. Je denkt er zelfs serieus over na om met deze persoon op date te gaan. En waarom niet? Zelfs al wordt het niets, is het toch leuk om samen even herinneringen op te halen.  

Samen: Je tenen zijn wat aan de lange kant deze week. Lastig voor je partner, die er nu heel gemakkelijk telkens op gaat staan met de wind van voren als gevolg. Kom, kom Weegschaal. Gewoon rustig zeggen wat je dwars zit, is ook een optie. Voordat je direct begint te blazen.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Jij maakt je totaal niet druk om het feit dat er nog even geen zicht is op een nieuwe liefde en gelijk heb je. Je kunt jezelf prima vermaken en hebt niemand nodig om jou te entertainen. Als je behoefte hebt aan amusement spreek je wel af met je vrienden. Wat deze week trouwens geweldig uitpakt, jullie hebben de grootste lol. 

Samen: Je bent op dit moment extra gevoelig voor aandacht van anderen. Vooral als het even niet zo lekker loopt tussen jou en je lief vormt een ex die je nog niet helemaal bent vergeten een gevaar voor de relatie. Blijf vooral sterk in je schoenen staan. Deze verleiding is de ellende die erop volgt absoluut niet waard. 

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je krijgt meerdere uitnodigingen en het is een goed idee om deze ook aan te nemen. Je bent toe aan wat (meer) plezier buiten de deur. Vooral als je het nogal druk hebt gehad met van alles is dit het moment om even de boel de boel te laten en jezelf even lekker te laten gaan.  

Samen: Hoewel het prima gaat tussen jou en je partner, lopen sommige gesprekken toch onnodig uit op stront. Mogelijk komt dit niet eens door je geliefde, maar doordat je ergens nerveus of gespannen over bent wat je op je lief afreageert. Of omdat je gewoon weer eens te pietluttig bent over zaken die er eigenlijk totaal niet toe doen. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Dit is een heerlijke week om jezelf te vermaken met je vrienden. Hoewel je niet echt bezig bent met de liefde komt deze toch zomaar op je pad. Je bent hierdoor zo verrast dat je niet eens weet wat je ermee aan moet. Gelukkig moet er ook niets. Alles mag, dat wel.  

Samen: Gedoe van buitenaf kan invloed hebben op de relatie tussen jou en je partner. Het kan gaan om roddels maar ook om iemand die om een andere reden probeert te stoken tussen jou en je lief. Meestal gaat het om jaloezie of ongezonde bemoeizucht. Op beide zit je niet te wachten, dus blijf er vooral boven staan. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Juist als je ergens met je snufferd bovenop staat, kun je het niet goed zien. Zo ook met de liefde. Iemand in jouw directe omgeving doet diens uiterste best om je aandacht te vangen, maar helaas tevergeefs. Doe een stapje terug en bekijk van een  afstandje wie dit zou kunnen zijn. 

Samen: Het ontbreekt nogal aan intimiteit momenteel. Niet alleen de seks gaat ruk, ook andere vormen van genegenheid ontbreken finaal. Knuffelen, hand in hand lopen, zoenen. Desondanks is de sfeer thuis relaxt. Wat is er aan de hand, Waterman? Stevenen jullie langzaam maar zeker af op een broer-zus relatie? Nee toch? 

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je bent toe aan ware liefde, maar wat er op je pad verschijnt, zijn spannende flirts en snelle avontuurtjes. Jammer, maar als iemand zich niet aan je wil binden dan is dit zeker niet iemand om lang over te treuren. In dat geval is deze persoon simpelweg niet jouw match.  

Samen: Juist omdat je zo gek bent op je lief, maakt dit jou onzeker. Je bent zo bang om je schatje kwijt te raken dat je overal beren op de weg en kapers op de kust ziet. Relax, Vis. Je partner heeft niet voor niets voor jou gekozen. Knappe toeten vind je overal. De chemie die jullie hebben niet.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je hebt het prima naar je zin als single en aan aandacht heb je ook geen gebrek. Wel jammer dat niemand van je aanbidders iets bij je aanwakkert waar je opgewonden van raakt. Zelfs niet een beetje. Ben jij nu zo kritisch of zijn zij gewoon echt te saai voor je? Wat dacht je van allebei…? 

Samen: Het werk stapelt zich op en je partner en jij herkennen elkaar nog nauwelijks. Inderdaad Ram, het is weer eens zover. Alles is belangrijker dan de liefde. Laat je partner in elk geval even weten dat je hem/haar/hun niet bent vergeten en dat je je verheugt op het moment dat het weer wat rustiger wordt.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Iemand die jou net heel erg leuk begon te vinden, komt deze week van een ijskoude kermis thuis. Je aanbidder krijgt zo hard het deksel van je op de neus dat-ie direct genezen is. Grote kans dat je ook nog ter plekke wordt ontvolgd. En geblokt natuurlijk. Eén plus één is twee.

Samen: Op meerdere vlakken gaat het even niet zo lekker met je. Het lijkt wel of alles tegelijk komt waardoor je de dingen minder goed kunt handelen dan je gewend bent. Gelukkig is je geliefde een grote steun voor je. Een rots in de branding die je helpt en ontlast waar-ie kan. Lief.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel je iemand steeds leuker begint te vinden, voel je er weinig voor om de eerste stap te zetten. Ach Tweeling, wat kan jou het schelen. In het ergste geval zegt-ie 'nee' zegt en zeg jij: ‘jammer’. Aan de andere kant, misschien zegt-ie ook wel 'ja'. En ben je zomaar blij dat je wel het initiatief hebt genomen. 

Samen: Je hebt momenteel nogal een kort lontje en al helemaal waar het je partner betreft. Je lief hoeft maar even iets verkeerds te zeggen of je schiet genadeloos uit je slof. Onnodig, Twin. En ongezellig bovendien. Daarbij maakt het je partner knetter onzeker wat natuurlijk helemaal niet de bedoeling kan zijn. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Juist als je het niet verwacht, komt er iemand aanwaaien die je eigenlijk best wel heel erg leuk vindt. Het is zelfs goed mogelijk dat het iemand is die je al kent, maar aan wie je nooit op 'die' manier hebt gedacht. Hoe dan ook zit er flink wat spanning in de lucht. En in je broekje. 

Samen: Je hebt het weer eens enorm druk, waardoor je jezelf geen tijd gunt voor de liefde. Het feit dat je partner alle begrip heeft, neemt niet weg dat-ie wel degelijk je aandacht mist. Met het kleinste blijk van waardering zou je lief al een gat in de lucht springen. Kom op, Kreeft. Doe gewoon even lief. 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen