Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #26

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #26

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoewel je op zich best wel weer openstaat voor een relatie, ben je hier ergens nog helemaal niet aan toe. Je wilt vooral de lusten en niet de lasten, maar bij elke relatie dien je ook rekening te houden met de ander. Ook als die een last uit het verleden met zich meedraagt. Bewaar je. Je hebt al meer dan genoeg aan die enorme bak ellende op je eigen rug.

Samen: Gedoe met exen of ander gezeik uit vorige relaties dreigt tussen je huidige partner en jou in te staan. Blijf de dingen vooral goed relativeren. Ook al triggert je lief bepaalde gevoelens of gedachten bij jou, de ander doet dit natuurlijk niet expres. Je kunt je partner beter kenbaar maken waar je mee zit dan je schatje een volle week trakteren op de 'silent treatment'.  

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #25

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Werkt een rebound nu wel of niet bij een gebroken hart? Wel als de rebound een betere keuze blijkt dan je ex ooit is geweest. Deze week, of in elk geval op zeer korte termijn, komt er iemand in je leven die jou doet inzien dat het beter is om jezelf weer open te stellen voor de liefde dan te blijven kniezen om iets wat dit absoluut niet waard is.  

Samen: Hoewel je je er heus wel van bewust bent dat je geliefde eigenlijk best veel voor je doet en laat, laat je lang niet altijd jouw waardering hiervoor blijken. Hierdoor krijgt je partner soms het gevoel dat je hem/haar/hun als vanzelfsprekend ervaart. Wat dus niet zo is. Al met al een fijne week om je geliefde eens extra in het zonnetje te zetten en te zeggen wat je werkelijk vindt.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Iemand die je vaag kent en tot nu toe ook nog niet echt beschouwde als een potentiële nieuwe vlam, blijkt onverwacht toch wel bepaalde eigenschappen te bezitten waar je voor valt. En jullie hebben ook nog meer gemeen dan je dacht. Wellicht toch de deur maar eens op een kiertje zetten? 

Samen: Je hebt niet alleen de neiging om gezeik van derden af te reageren op je lief, je doet het ook gewoon echt. Of het nu gaat om roddels, gezaag uit het verleden of leugens die nergens op zijn gebaseerd: je partner krijgt het allemaal voor diens mik. Wel ja, Weegschaal. Mieter alles maar over de schutting, dan ben jij er mooi vanaf. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Hoewel de liefde zich aan alle kanten aan je opdringt, blijf je koppig volhouden dat er voor jou geen leuke match rondloopt. Wat overigens totaal niet waar is. Wat boeit het dat het geen liefde op het eerste gezicht is? Liefde op het tweede gezicht gaat vaak dieper en duurt ook nog eens veel langer.

Samen: Hoewel momenteel niet alles gezellig koek en ei is tussen jou en je lief, is er aan bepaalde problemen best iets te doen. De eerste stap is open en eerlijk zijn naar elkaar toe. Dus niet zeggen 'niks' als de ander vraagt wat er is. Alles wat binnenblijft gaat uiteindelijk rotten, dus gooi het er maar gewoon uit.  

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Het gebrek aan zelfdiscipline en het ontbreken van ruggengraat op een bepaald gebied maakt dat je niet helemaal top in je vel zit. De vaste structuur waar je normaal gesproken veel waarde aan hecht is ook even zoek. Als je nu ook nog een partner erbij zou hebben, zou je helemaal niet meer aan jezelf toe komen. Laat die dus nog maar even zitten. 

Samen: Je weet best wat je vindt en voelt, maar niet zo goed hoe of wanneer je dit zo tactvol mogelijk kunt brengen. Er is namelijk iets wat je nogal hoog zit, maar je weet ook dat het je partner niet direct blij zal maken als je dit hardop uitspreekt. Aan de andere kant is de confrontatie blijven ontwijken ook niet de oplossing.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Hoewel je al een poosje een oogje op iemand hebt, duurt het nu wel erg lang voordat er eindelijk wat schot in de zaak komt. Kom op, Bokstra, het is nu of nooit. We weten dat de eerste stap zetten niet jouw ding is, maar dat is het afwachten tot Pipo of Pipelientje eindelijk het initiatief neemt ook niet.  

Samen: Daar gaan we weer. Waar je agenda in korte tijd als een malle volloopt, loopt de relatie aan alle kanten weer een beetje meer leeg. Of je het nu leuk vindt of niet, ook aan de liefde moet je blijven werken. Niets gaat vanzelf, aandacht is key. Zowel tussen de lakens als daarbuiten. En je weet het. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Dat je regelmatig terugdenkt aan iemand uit het verleden, wil niet zeggen dat een relatie met diegene in het heden zou werken. Mogelijk mis je vooral de periode waarin deze persoon een rol speelde. Zo. Nu je dit weet, kun je dit boek ook weer sluiten. Op naar het volgende. 

Samen: Als jij en je lief al een poosje op hetzelfde niveau blijven steken en jullie willen eigenlijk een stapje verder gaan dan dit, is dit een prima week om de daad bij het woord te voegen. Waarom langer wachten als jullie allebei toe zijn aan meer? Grote kans dat je partner hier ook over na denkt, maar wacht totdat jij erover begint. Zo wordt het natuurlijk wel een tienjarenplan. 

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je hebt eigenlijk wel weer zin een nieuwe liefde en de kans dat die zich aandient is ook nog eens groot momenteel. Je hebt de keuze uit meerdere aanbidders. Hoewel ze allemaal iets hebben wat je leuk vindt, hebben ze ook allemaal iets wat je irriteert. Keuzestress! 

Samen: Probeer je emoties een beetje in bedwang te houden als je met je geliefde praat. Laat je er hoe dan ook niet door leiden en al helemaal niet op de app. Grote kans dat je nu flink heftig op iets reageert waarvan je achteraf denkt, waar heb ik me in vredesnaam zo druk om gemaakt. Spijt is verstand dat te laat komt, dus blijf vooral relativeren. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Kennelijk heeft je omgeving er meer problemen mee dat je nog single bent dan jijzelf. Opmerkingen over een nieuwe liefde of pogingen om je te koppelen aan types die je zelf nooit zou uitkiezen, zijn momenteel niet van de lucht. Eigenlijk wil je gewoon met rust gelaten worden.  

Samen: Ondanks dat je lief en jij nog enorme aantrekkingskracht hebben, schiet je deze week nogal snel uit je slof en vaak ook nog om niks. Als je dit hellevuur zou gebruiken binnen de slaapkamer in plaats van daarbuiten, zou dit een stuk beter zijn voor de relatie.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Dat je een goede klik met iemand hebt, wil niet direct zeggen dat-ie ook jouw potentiële nieuwe liefde is. Juist omdat je best graag weer een leuke relatie zou willen is de kans dat je liefde met vriendschap verwart aanwezig. Geen probleem, ook een leuke nieuwe vriendschap is welkom, toch? 

Samen: De dingen die je zegt, kunnen onbedoeld wat bot en mogelijk zelfs gevoelloos overkomen. Niet dat je dit bent, maar de onhandige manier waarop je soms je woorden kiest kan het wel zo doen lijken. Juist met een partner die momenteel wat overgevoelig is, is dit vragen om drama. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel je van mening bent dat de liefde zich niet laat forceren (wat ook zo is) is het ook niet zo dat de liefde je op een presenteerblaadje wordt aangereikt. Er gaat altijd wel enige vorm van moeite aan vooraf. Al is het maar een DM of de vraag of je iemands nummer mag. Wat boeit het of het antwoord nee is. Voor hetzelfde geld is het ja.  

Samen: Elk stel ervaart binnen de relatie pieken en dalen en jullie zijn wat dit betreft geen uitzondering. Oké, op dit moment is er misschien sprake van een dip maar zolang jullie goed blijven communiceren en geen problemen maken van dingen die dit eigenlijk ook niet zijn, volgt binnenkort gewoon weer een lekkere piek.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Iemand die zomaar op je pad komt, blijkt degene te zijn op wie je altijd al hebt gehoopt. Wel is deze persoon op de een of andere manier gebonden waardoor het jullie niet makkelijk wordt gemaakt. Of deze persoon nu nog een partner heeft of in een gesloten inrichting zit, het wordt hoe dan ook een lange weg. 

Samen: Als het een beetje ingewikkeld is geweest, gaat het nu weer de goede kant op tussen jou en je geliefde. Jullie zien weer meer de positieve dingen van elkaar in plaats van alleen de negatieve. Zolang jullie zorgen dat het goede blijft overheersen, wordt het vanzelf weer leuk. Nou ja, niet vanzelf. Wat een werk eigenlijk, zo’n relatie… 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen