Dit kun je ook: mega lange en gezonde wimpers als Meghan Markle

Beauty

Dit kun je ook: mega lange en gezonde wimpers als Meghan Markle

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

28 september 2022 14:00

Bron / Fotografie

beeld Valentina Vos

Gepubliceerd op

28 september 2022 14:00

Bron / Fotografie

beeld Valentina Vos

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beauty trends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen op je gezicht kwasten. Dit keer: lange wimpers als Meghan Markle.

Het is geen geheim dat de hertogin van Sussex een expert is op het gebied van natuurlijke beauty looks. Deze royal wordt vaak gespot met een vleugje blush en glanzende lippen. Maar één ding trekt altijd onze aandacht als het gaat om haar make-up. En dat zijn haar prachtige Bambi-wimpers. Lees ook: Dit kun je ook: uplifting contouring à la Selena Gomez

Hét geheim Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vraag me voortdurend af hoe de hertogin zulke lange en gezonde wimpers krijgt. Nou, ik heb haar geheim ontdekt. Dus zet je schrap voor dé wimper tip van deze schone. Ze gebruikt namelijk een wimperserum. En wel deze. Tromgeroffel... Advanced wimperserum € 57,50 Revitalash

Wimper Serum Meghan Markle

SHOP NU Dit bekroonde wimperserum bevat peptiden, lipiden, biotine en groene thee extracten. Ja, ja een hele mond vol. Maar simpel gezegd helpt het om de wimpers te verzorgen en te versterken. Hoe gebruik je Meghan Markle's wimperserum? Verwijder eerst alle make-up van de oogleden. Gebruik je een cleanser op olie basis? Zorg er dan voor dat de restjes goed verwijderd zijn. De olie kan namelijk een barrière vormen tussen de wimpers en het serum. En dat motten we niet. Breng vervolgens een dun lijntje van dit serum direct op je wimpers aan. Doe dit net boven de wimperlijn. Laat deze conditioner opdrogen voordat je andere producten aanbrengt. Je zult bij veelvuldig gebruik het resultaat snel merken. Dus, aanschaffen die handel.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer lezen

Shop beauty producten