Vliegt de winkels uit: deze viral zonnebrand geeft je huid een prachtige glow

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze viral zonnebrand geeft je huid een prachtige glow

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

10 juni 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Loes de Boer

Gepubliceerd op

10 juni 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Loes de Boer

Het is sunscreen season, en dat betekent dat merken massaal nieuwe zonnebrandproducten op de markt brengen. De favoriet van iedere beautykenner? Als we social media moeten geloven, is er geen betere zonnebrandspray dan die van Sol de Janeiro

Inderdaad, het merk dat we kennen van de viral Brazillian bum bum cream en de betaalbare bodymist.

Zonneschijn in een flesje Sol de Janeiro's Radiance-campagne voor hun nieuwe SPF-lijn ging enkele minuten na de aankondiging compleet viral. Da's niet zonder reden. Naast dat niemand minder dan Sofia Richie Grainge het gezicht is van de campagne, viel het al snel op dat de Radiance Body Spray met SPF50 een fantastische glow geeft. En met een fantastische glow bedoelen we: écht een fantastische glow. TikTok raakt er niet over uitgepraat, en eerlijk? Dat snappen we.

Lees ook: Hebben, hebben, hebben: deze viral CC cream is perfect voor de zweterige zomer

Radiance-lijn De spray kost 35,99 euro, wat best een hoop geld is voor een bus zonnebrand. Maar ja, dan heb je wel een verkoelende en hydraterende spray die onder andere is verrijkt met niaciamide, vitamine C en kokoswater. Tja, die huid wil ook wat. Verder bestaat de Radiance-lijn uit een olie en lotion met SPF50. Doe ons maar de hele bende. Inpakken en wegwezen.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen