Vliegt de winkels uit: deze toner is zo populair dat er een wachtlijst is

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze toner is zo populair dat er een wachtlijst is

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

19 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

19 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Een goede toner mag niet ontbreken in je skincareroutine. Dat weet het internet ook. Deze toner met zeekomkommer is zo populair dat er een wachtlijst van 35.000 (!) klanten was. Wil je in je (virtuele) winkelmandje mikken.

De laatste jaren worden zeekomkommers veelvuldig gebruikt in verzorgingsproducten. En da's niet zonder reden. De beestjes beschikken over een uniek collageennetwerk en daar gaat onze huid behoorlijk lekker op. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat zeekomkommer collageen onze huid kalmeert, littekens vervaagt, poriën verkleint en ontstekingen verzacht. Oh, en je huid wordt gehydrateerd als een malle.

Lees ook: Alles wat je wil: deze foundation zorgt voor een natuurlijke glow en kost nog geen tientje

Binnen een week uitverkocht De toner waar het het wereldwijde web niet over uitgesproken raakt, is van het Australische merk Bescher Beauty. Onlangs lanceerden ze de Sea Cucumber Collagen Glow Toner die binnen een week werd uitverkocht. Volgens Daily Mail ontstond er vervolgens een wachtlijst waar maar liefst 35.000 beautyliefhebbers opstonden.

Online laten mensen weten dat ze onder de indruk zijn van de toner. 'Mijn gevoelige, rode en gerimpelde huid heeft in decennia niet meer zo goed aangevoeld,' schrijft iemand. Een ander: 'Dit is magie in een flesje. Het heeft mijn huid volledig getransformeerd.' Klinkt veelbelovend.

Kost dat? Nieuwsgierig geworden? Snappen we. Helaas moet je voor de Sea Cucumber Collagen Glow Toner flink in de buidel tasten. Een flesje van 100ml kost je 67,95 euro. Bestellen doe je hier. Of je doet het lekker niet. Zelf weten.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop meer beautyproducten