Alles wat je wil: deze foundation zorgt voor een natuurlijke glow en kost nog geen tientje

Beauty

Alles wat je wil: deze foundation zorgt voor een natuurlijke glow en kost nog geen tientje

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

17 september 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Voor een goede foundation leg je vaak een paar tientjes weg. Best een hoop geld toch? Dat kan beter, moet Catrice Cosmetics gedacht hebben. Het budgetmerk heeft een nieuwe foundation in de collectie die volgens het internet minstens zo goed is al de dure variant.

We hebben het over de Soft Glam Filter Fluid van Catrice die volgens fans iets weg heeft van de Charlotte Tilbury Flawless Filter foundation.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze mascara gaat viral en kost nog geen tientje

Natuurlijke glow De fluid van Catrice heeft een transparante dekking en zorgt voor een natuurlijke glow. Alsof je rondloopt met een Instagramfilter op je gezicht, maar dan in het echie. Je kunt het gebruiken als een foundation, maar ook als een primer onder je make-up of als een highlighter over je make-up. Lekker multifunctioneel.

Het fijne van dit product? Er zit helemaal geen troep in, maar is juist verrijkt met vitamine E en squalaan, wat je huid voedt en hydrateert. Verder is de fluid vrij van microplastics, alcohol, gluten, olie, parabenen en parfum en is-ie zowel vegan als cruelty free.

Hebben? Je scoort 'm voor acht euro bij de drogist. Wees er snel bij, want deze foundation vliegt de winkels uit.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen