Vliegt de winkels uit: deze Hema-parfum ruikt als een godsvermogen maar kost maar 10 euro

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze Hema-parfum ruikt als een godsvermogen maar kost maar 10 euro

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

15 augustus 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Meike van Zandvoort, fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

15 augustus 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Meike van Zandvoort, fotografie Tom ten Seldam

Zoek niet langer naar chique parfums bij dure merken, want dat is allang niet meer nodig. Hema heeft een parfum in het assortiment die ruikt alsof-ie normaal gesproken voor een godsvermogen over de toonbank zou rollen. Maar bij Hema doet 'ie dat al voor een tientje.

De eau de parfum ziet er simpel uit, in een bescheiden flesje met enkel de naam erop, maar dat zegt niks over de geur. Spuit je deze een paar keer op je polsen en hals, dan ruik je naar een perfecte combinatie van jasmijn en oranjebloesem, met een tint van zwarte bes en mandarijn. Fris en chique. En dat voor een tientje. Lees ook: Waarom je mascara aan het eind van de dag onder je ogen zit Deze Jasmin & Orange Blossom parfum zou geïnspireerd zijn door de 'haute parfumerie', oftewel door de meest chique (lees: dure) parfummerken. Dat is te ruiken, maar gelukkig niet te merken aan de prijs. Je kan er ook meteen even mee vooruit, want de parfum komt in een flesje van 60 ml. Wacht alleen niet te lang met je lokale Hema bezoeken: de eau de parfum is in de aanbieding en vliegt de winkels uit.

Kan nog goedkoper Hema is niet de eerste keten met een viral budget-parfum. Action - ja, de winkel voor je goedkope huishoudspullen en onnodige koopjes - bracht het afgelopen jaar namelijk ook al een parfum uit die viraal ging op TikTok en je doet denken alsof je een hartstikke dure parfum hebt opgespoten. Wij vinden het top, die goedkope parfums. 

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen