Deze betaalbare parfum van Action gaat nu viraal op TikTok en ruikt superduur

Beauty

Deze betaalbare parfum van Action gaat nu viraal op TikTok en ruikt superduur

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

3 april 2023 om 21:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom Ten Seldam

Gepubliceerd op

3 april 2023 om 21:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom Ten Seldam

Hallo, nieuwe ontdekking in beautyland: een betaalbare parfum van Action. Ja, dat lees je goed. De winkel waar je normaal gesproken naartoe gaat voor goedkope huishoudelijke spullen en snacks heeft een luxueuze parfum uitgebracht. En die wil je echt hebben.

Action komt met drie nieuwe geuren: Fleur Sauvage, Rode Poudré en Bisou Sucré. En laat het nou net die laatste zijn die viraal gaat op TikTok. Voor slechts 2,59 euro (!) heb je een flesje in handen dat zoet en bloemig ruikt met een laagje jasmine, oranje bloesem, perzik en mandarijn. En als we de beschrijving mogen geloven, is dit de perfecte parfum om je zintuigen te prikkelen. En die van je lover. Heerlijk. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Lees ook: Kies je wapen: welke stijltang past het beste bij jouw haartype?

Parfum van Action gaat viraal Maar geloof me, het is waar. Ik heb deze roze fles in m'n bezit en ik moet zeggen, ik ben onder de indruk. De verpakking is super schattig en past perfect op mijn make-uptafel. En de geur? Het ruikt alsof ik een fortuin heb uitgegeven aan mijn parfumcollectie. Als ik dit op mijn polsen spuit, voel ik me meteen chic. Het is het soort geur dat je draagt wanneer je een belangrijke vergadering hebt of een avondje uit gaat met vrienden.

En, laten we eerlijk zijn, het beste deel is de prijs. Voor slechts 2,59 euro heb je een geur waardoor mensen hun neuzen direct jouw kant op draaien. Het is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een geweldige geur zonder honderden ekkies uit te geven. Dus waar wacht je nog op? Ga je naar de Action om deze betaalbare parfum te scoren? Of hou je de Action liever voor je huishoudelijke spullen? Kijk maar wat je doet.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen