Vliegt de winkels uit: binnen no time én voor een prikkie van je wallen af? Het kan gewoon

Beauty

Vliegt de winkels uit: binnen no time én voor een prikkie van je wallen af? Het kan gewoon

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

7 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Kee & Kee

Gepubliceerd op

7 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Kee & Kee

Het is echt zo'n domper voor je uitstraling: van die hangende donkere wallen die je eruit laten zien alsof je een week lang onafgebroken hebt gefeest, en vervolgens bent overreden door een vrachtwagen - om maar even een beeld te schetsen.

Oké, misschien niet het meest vleiende scenario, maar hé, de waarheid is soms hard. Hoe fris je eruit ziet kan echt een gamechanger zijn. Dus zelfs al heb jij vannacht tot vier uur naast het bed van je kleine gestaan omdat de arme schat niet kon stoppen met huilen, dan betekent dat nog niet dat je er ook zo uit hoeft te zien op je werk. 

Lees ook: Vliegt de winkels uit: dit roze wondermiddel van The Ordinary is alles wat je zoekt in een serum

Zo gepiept Dus, zit jij ook met die vervelende wallen? Geen stress, wij hebben je redder in nood gevonden. Voor een prikkie - serieus, maar €4,49 - scoor je bij de Kruidvat om de hoek de Catrice Under Eye Brightener. Dit wondermiddeltje tovert in no time die wallen weg, en je hoeft echt geen make-up professional te zijn om het te gebruiken.

Gewoon een dotje op je vingertop, even deppen onder die ogen, en voilà. In de concealercrème zit ook nog eens hyaluronzuur en sheaboter, waardoor je huid er heerlijk zacht en gehydrateerd van wordt én hij is vegan. Klein kritiekpuntje: de Under Eye Brightener is slechts beschikbaar in twee tinten, light rose en warm nude, dus super divers is hij helaas niet. Als Catrice nog even zou fixen dat mensen met álle huidskleuren het kunnen gebruiken zou het werkelijk een droomproduct zijn.

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty