Vliegt de winkels uit: iedereen heeft het over deze leave-in conditioner van Lush die ruikt naar melk

Beauty

Vliegt de winkels uit: iedereen heeft het over deze leave-in conditioner van Lush die ruikt naar melk

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

4 december 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

4 december 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Vergeet lavendel, patchoeli en sandelhout: tegenwoordig willen we massaal ruiken naar melk. Wie daarmee op de proppen kwam? Lush. Zij hebben de beautywereld (en social media) veroverd met de super milk conditioning spray.

Ruiken naar een glas melk. Klinkt goor, misschien zelfs een beetje zuur. Wij kunnen je beloven: het is allesbehalve goor en zuur. Het ruikt meer naar een mix van marshmallow, kokos en vanille. Kijk, dat klinkt dan weer een stuk beter.

Lees ook: Werkt dat nou echt, die dure antirimpelcrème in je kastje? Dit zegt een dermatoloog

Super milk, super hydraterend Naast lekker ruiken doet dit producten ook echt iets voor je haar. Zouden we bijna vergeten. De leave-in conditioner dient als een voedende primer die je haar niet zwaar maakt. De heilige drie-eenheid van amandel-, kokos- en havermelk (aha, daar komt de naam super milk dus vandaan) zorgt voor de nodige hydratatie van alle haarsoorten, of het nu direct na het wassen of een paar dagen later is. Daarnaast is het ook nog eens helemaal vegan en kost-ie nog geen twee tientjes. Bonuspunten.

Fix je sleek bun Naast verzorgen zorgt de super milk conditioning spray er ook nog eens voor dat je haar strak in model blijft zitten. Hartstikke handig als je een sleek bun á la Sofia Richie Grainge wil maken. Hoe je dat precies doet lees je overigens hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van