Stelen van de sterren: deze vijf beautyhacks van Hailey Bieber gaan jouw make-uproutine veranderen

Beauty

Stelen van de sterren: deze vijf beautyhacks van Hailey Bieber gaan jouw make-uproutine veranderen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Florence David Richard, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

1 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Florence David Richard, beeld BrunoPress

Vind je het ook kneiterirritant dat de make-up van beroemdheden er altijd zo tiptop uitziet, terwijl wij onszelf in de spiegel nog vaak betrappen op een bevlekte poederkop? Voorbeeld van zo’n iets-te-perfecte celebrity: model Hailey Bieber. Waarom janken als we ook kunnen jatten? Deze vijf beautyhacks van Biebs kunnen regelrecht jouw make-uproutine in. 

1. Mengen die hap Laten we beginnen bij het begin: de foundation. Hailey maakt van donut glazed skin een ding en in een TikTok liet ze zien hoe zij voor die look te werk gaat: ze mengt haar foundation op een palet met een glowy serum, en brengt dit vervolgens met een kwast aan op de huid. Door de foundation te mengen met een serum wordt de uitstraling van haar make-up natuurlijker en hydrateert het haar gezicht. Zakenvrouw die ze is, gebruikt ze de video natuurlijk ook even om eigen beautymerk Rhode te promoten.

2. Klotespons Wanneer je net van plan was om je foundation fanatiek op een beautyblender te spuiten, wil je dat misschien even laten: Hailey Bieber pompt de foundation in de palm van haar hand. Waarom? De foundation blijft daar beter op de huid liggen, zodat je niet al je product verliest. Beautyblenders zijn hier wél om berucht, omdat ze als een spons veel product opzuigen. Naast beautyhacks geeft Biebs ons dus ook nog eens bespaartips, handig hoor. 

3. Extra brede glimlach Nadat Hailey in de Youtubeserie Beauty Secrets van Vogue verscheen, stonden we versteld van deze handige tip: ze zet een opwaartse streep concealer naast d'r mondhoeken. Deze blend ze vervolgens uit, met een lifted look als gevolg. Waar ze deze hack vandaan heeft? TikTok. Het zijn net echte mensen, die beroemdheden.

YouTube - Vogue - Hailey Bieber beautygeheimen

YouTube - Vogue - Hailey Bieber beautygeheimen

4. Minimale mascara En niet alleen concealer werd behandeld in de Vogue-video, ook Haileys wimpers werd onder de loep genomen. Zo zei Biebs dat ze de laatste tijd erg fan is van mascara aanbrengen, maar alleen op haar bovenwimpers. Het resultaat? Een frissere look, volgens het model. En als de queen of natural iets te zeggen heeft over een frisse uitstraling, dan luisteren wij. 

Lees ook: Krul d'r in: de permanent maakt dit jaar een grote comeback en deze celebs zijn het bewijs

5. All about the contour O ja, de visagist van Hailey (en Kendall Jenner) deelde ook nog een make-uphack, en deze blies TikTok helemaal omver. Wie fan is van contouren, doet dat meestal ná de foundation. Maar make-up artiest Mary Philips doet het juist andersom en brengt eerst de contour en highlight aan. Dit voelt volgens haar veel logischer: 'Je legt de botten onder de huid neer.' Op die manier worden je jukbeenderen (en dus botstructuur) extra goed benadrukt. Na al die internethype kunnen we alleen maar zeggen: uitproberen die handel.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen