Lipstickologie: dit is hoe je horoscoop je lippenstiftkleur bepaalt

Beauty

Lipstickologie: dit is hoe je horoscoop je lippenstiftkleur bepaalt

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

13 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

13 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Je horoscoop kan je veel vertellen over je liefdesleven, carrière en zelfs je gezondheid. Maar wist je dat hij ook je perfecte kleur lippenstift kan voorspellen? Dat klopt - we hebben de sterren geraadpleegd voor de ultieme lippenstiftgids voor elk sterrenbeeld.

Komt-ie.

Ram (21 maart - 19 april) Rood is jouw powerkleur, Ram. Of je nu een topper bent op je werk of de dansvloer regeert, een vurige rode lippenstift is jouw favoriet. Met een veeg karmozijnrood ben je niet te stoppen.

Stier (20 april - 20 mei) Als aards teken ben je helemaal weg van een natuurlijke look, Stier. Een neutrale lipkleur, zoals subtiel roze of bruin, is jouw perfecte match. Het is moeiteloze schoonheid die je natuurlijke gloed laat zien. Lees ook: Voor echte luiaards: deze foundation hack scheelt tijd, geld en ruimte in je make-up tas

Tweeling (21 mei - 20 juni) Tweelingen staan bekend om hun dualiteit, dus waarom genoegen nemen met slechts één lipkleur? Ga voor een tweekleurig ombre-effect met een felroze en een zachte perziktint. Het is de perfecte weerspiegeling van je veelzijdige persoonlijkheid.

Kreeft (21 juni - 22 juli) Kreeften zijn de koninginnen van het emotionele spectrum, en niets zegt meer 'ik voel mijn gevoelens' dan een diepe, stemmige bessenlipkleur. Het is een gewaagde keuze, maar het past perfect bij je gevoeligheid.

Leeuw (23 juli - 22 augustus) Jij bent de ster van de show, Leo, dus waarom laat je je lippen niet het woord doen? Een glanzende, metallic gouden lippenstift trekt alle ogen naar jou en je fantastische zelf. Het is de perfecte manier om te pronken met je koninklijke status.

Maagd (23 augustus - 22 september) Als de perfectionist van de sterrenbeelden heb je een lipkleur nodig die onberispelijk chic is. Een matte basic lipstick is je beste gok - het is elegant, tijdloos en vult je natuurlijke schoonheid aan.

Weegschaal (23 september - 22 oktober) Balans is alles voor jou, Weegschaal, en dat geldt ook voor je lipkleur. Een rozige roze lippenstift met slechts een vleugje glans brengt je vrouwelijke charme naar voren, terwijl je toch je innerlijke harmonie behoudt.

Schorpioen (23 oktober - 21 november) Je bent een verleidelijke sirene, Schorpioen, en dat moet terugkomen in je lipkleur. Een diepe, donkere pruimkleurige lippenstift is jouw go-to - het is mysterieus, verleidelijk en past perfect bij jouw intense persoonlijkheid.

Boogschutter (22 november - 21 december) Boogschutters zijn de vrije geesten van de sterren, en je lippenstift moet dat reflecteren. Ga voor een heldere, gedurfde koraaltint die avontuur en plezier schreeuwt. Het past perfect bij jouw wilde kant.

Steenbok (22 december - 19 januari) Bij jou draait alles om de klassiekers, Steenbok, en je lipkleur is daarop geen uitzondering. Een tijdloze, dieprode lippenstift past perfect bij jouw verfijnde stijl en ambitieuze persoonlijkheid.

Waterman (20 januari - 18 februari) Je bent een rebel, Waterman, en je lippenstift moet dat weerspiegelen. Een heldere, elektrisch blauwe lipkleur is een gedurfd statement dat perfect past bij jouw unieke, onconventionele persoonlijkheid.

Vissen (19 februari - 20 maart) Als dromers van de sterren heb je een lipkleur nodig die net zo zacht is als je ziel. Een zachte, iriserende pareltint is jouw perfecte match - het is romantisch en perfect voor je innerlijke zeemeermin.

It’s written in the stars, zullen we maar zeggen.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen