Dun haar? Zo maak je tóch een volle paardenstaart

Beauty

Dun haar? Zo maak je tóch een volle paardenstaart

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 februari 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

24 februari 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Dun haar kan soms best een voordeel zijn, hoor (heus). Maar zo'n volle, dikke paardenstaart zou je ook weleens op je koppie willen hebben. Kan, óók met dun haar.

Dames met dun haar weten dat het soms een uitdaging kan zijn om een behoorlijke coupe te maken. Het zaakje zakt uit, is te glad, gaat hangen. Maar denk je een beetje creatief, dan blijkt er veel meer mogelijk dan gedacht. Een dikke, volle paardenstaart is ook voor jou gewoon mogelijk, bijvoorbeeld. Zónder hair extensions. Let je op? Lees ook: Keukenzeef alleen handig voor pasta? Nee hoor, volgens TikTok kun je je haar ermee krullen

Tweedeling Maak je normaal gesproken een paardenstaart, dan zwaai je wat en bind je al je haar vast. Wil je een vollere staart, dan verdeel je je haar in twee secties (boven en onder, de grens ligt ongeveer aan de bovenkant van je oren). Pak de bovenste helft, borstel die eventueel door en bind vast met een elastiekje, gewoon zoals je een normale staart maakt. Niemand die het ziet Het overige haar, dat eronder hangt, verdeel je opnieuw in twee secties, nu links en rechts. Borstel beide delen even door en bind ze samen vast vlak boven je eerste staart. Je hebt nu dus twee staarten boven elkaar. Ziet er gek uit, zou je denken, maar dat valt helemaal niet op, de tweede lading haar valt eroverheen. Het enige wat je ziet is een megavolle staart. Goeie truc, toch?

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen