Door deze crème van 10 euro straalde Meghan Markle op haar huwelijksdag (en ook Beyoncé is fan)

Beauty

Door deze crème van 10 euro straalde Meghan Markle op haar huwelijksdag (en ook Beyoncé is fan)

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

8 maart 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

tekst Florence David Richard, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

8 maart 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

tekst Florence David Richard, beeld BrunoPress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: een glanzende huid als Meghan Markle. 

Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat prins Harry en Meghan Markle samen de huwelijksboot (oké, koets) instapten. Naast de indrukwekkende entourage en de grootste locatie, viel ons nog een ding op: Meghans verdraaid stralende huid. Gelukkig voor ons liet Megans make-upartiest in een interview met E-online weten met welk product hij dit voor elkaar kreeg. En het mooiste? Voor tien ekkies heb je 'm in huis.

Een huid als Meghan We houden je niet langer in spanning: we hebben het over de Eucerin Aquaphor huidherstellende zalf. En herstellen doet-ie: de zalf is speciaal ontwikkeld om je huid te fixen na dermatologische behandelingen zoals peelings of laserbehandelingen. Hij is geurvrij, en pakt retesnel jouw droogheid, ruwheid, schaafwonden of irritaties aan. Dit komt door de 41% petrolatum, panthenol en glycerine formule. Daniël Martin, Megans visagist op haar bruiloft, beweert dat de zalf je huid laat stralen wanneer aangebracht op de hoogtepunten van je gezicht. Glanzen gegarandeerd, dus. En 't leuke? Deze zalf is gewoon te koop bij de Etos. Voor een tientje. Love it.

Lees ook: Jennifer Lopez zweert bij dít populaire serum voor een jeugdige en stralende huid

Deze celebs zijn fan Niet alleen Meghan Markle is fan: ook Beyoncé, Zendaya, Khloe Kardashian en Hailey Bieber maken gebruik van dit pareltje. Hoewel Zendaya het net als Meghan bij een lichte highlighter houdt, beweert Beyoncé haar hele gezicht er iedere avond mee onder te pleuren voor het slapengaan. Ieder z'n ding, toch? En dat blijkt maar: Hailey Bieber gebruikt de zalf als lippenbalsem en Khloe Kardashian als oogcrème. Één ding is zeker: die Aquaphor huidherstellende zalf is me toch een potje multifunctioneel.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen