Haren als Queen Bee? Beyoncé komt vermoedelijk met eigen haarproducten

Beauty

Haren als Queen Bee? Beyoncé komt vermoedelijk met eigen haarproducten

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 mei 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

17 mei 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Beyoncé heeft met een persoonlijk bericht op Instagram laten weten dat ze bezig is met het maken van iets dat te maken heeft met haarverzorging. Veel fans onder het bericht vermoeden dat ze een lijn producten op de markt zal brengen.

Op de eerste foto is de zangeres te zien voor een spiegel met een rij flesjes voor zich zonder duidelijk label erop, en op de tweede is ze als jonge meid te zien in een kapsalon. In de tekst die erbij staat refereert ze aan het vroegere beroep van haar moeder, en zegt ze niet te kunnen wachten 'tot jullie kunnen ervaren wat ik heb gemaakt'.

Lees ook: Igone de Jongh en Fred van Leer gooien hun hart open en hun benen in de lucht

'Hoeveel van jullie weten dat mijn eerste baantje het vegen van haar was in de salon van mijn moeder?' vraagt Beyoncé zich af. 'Destiny's Child begon met het optreden voor klanten terwijl hun haar gedaan werd. Ik werd blootgesteld aan zoveel verschillende, ondernemende vrouwen in haar salon.'

Ook zag ze met eigen ogen hoe het verzorgen en vieren van haren 'direct impact op onze ziel' kan hebben. 'Ik zag haar genezen en zoveel vrouwen tot dienst zijn,' zegt ze over moeder Tina. 'Met alles wat ik geleerd heb tijdens mijn eigen haarreis, heb ik altijd gedroomd van het voortzetten van haar geschiedenis.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen