Van ‘écht niet’ naar ‘vet veel zin’: met déze glimlach gaat Nellie Benner naar haar babyshower

Beauty

Van ‘écht niet’ naar ‘vet veel zin’: met déze glimlach gaat Nellie Benner naar haar babyshower

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

10 juni 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

10 juni 2024 om 18:00

Ooit wist je het heel zeker: een babyshower - dat never nooit niet. Maar dan ben je zwanger, gieren de hormonen door je lijf en denk je ineens: waarom was ik er ook alweer zo fel op tegen? Bij actrice en presentatrice Nellie Benner ging het exact zo, en nu het eenmaal zover is, heeft ze er ‘vet veel zin in’. Maar spannend is het wel, dus een goede voorbereiding is het halve werk.

Hoe Nellie zich precies voelt, terwijl ze zich klaarmaakt voor deze heuglijke dag? Je ziet het in bovenstaande video, die we samen met Colgate schoten. 

En waar jij Colgate waarschijnlijk voornamelijk kent van hun tandpasta's, heeft het merk niet alleen ‘gewone tandpasta’, maar ook grandioze (én wetenschappelijk geteste) whitening producten in het assortiment. Mocht Nellie tijdens haar babyshower met haar mond vol tanden komen te staan, dan zijn ze in ieder geval mooi wit. Ha! Voor Nellie is een stralende glimlach dan ook erg belangrijk op zo’n speciaal moment, vertelt ze, want ze staat vol in de schijnwerpers. Een beetje ‘cheaten’ mag dus wel. Als het je maar zelfvertrouwen geeft.

Wetenschappelijk witte glimlach In de video laat Nellie onder andere zien hoe ze met twee Max White Ultimate-producten van Colgate haar tanden in slechts tien minuten naar een hoger, en vooral witter niveau tilt. Ze straalt er spontaan een beetje extra van. Nellie gebruikt om te beginnen de Colgate Max White Ultimate Overnight Whitening-pen. Deze beweeg je met een simpele veeg over iedere tand en draait tot vijftien jaar verkleuring terug* terwijl je slaapt, of terwijl je - net als Nellie - lekker staat te tutten. 

Vervolgens pakt ze de Colgate Max White Ultimate LED Whitening Kit erbij. Een product dat wat wegheeft van een hockeybitje, en ontwikkeld is door tandheelkundige experts. En dat is fijn, want daarom weten we dat het veilig is voor je glazuur en geschikt voor dagelijks gebruik. Het ComfortFit LED-apparaat stuur je heel simpel met je smartphone aan en vormt zich moeiteloos naar de vorm van je mond. Tien minuten wachten en… cheese! Even poetsen met de Colgate Max White Ultimate tandpasta, en klaar is Nellie.

Get ready to smile Benieuwd hoe dit alles er in de praktijk nou precies uitziet? Bekijk dan vooral even de hele video. En niet alleen om die reden, want het is sowieso uitermate gezellig om die leuke Nellie op beeld te zien. En hoe blij zijn we voor haar! Nadat haar moeder was overleden, voelde het voor Nellie even alsof ze geen familie meer had. Maar sinds ze een kleine meid in haar buik heeft zitten, is dat gevoel spontaan verdwenen. Heerlijk. Geniet van je babyshower Nellie, let’s get this party started. 

Dit is een samenwerking met Colgate. 

*Vlekken veroorzaakt door eten en drinken bij continu gebruik gedurende 2 weken, 2x per dag. Max White Ultimate Radiance: Maakt 15 jaar van verkleuring ongedaan en maakt de tanden onmiddellijk witter*. *Het onmiddellijke effect is tijdelijk. Vlekken veroorzaakt door eten en drinken bij continu gebruik gedurende 4 weken.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen