Van diner naar party? Met deze feestelijke make-uplook is dat zo gepiept

Beauty

Van diner naar party? Met deze feestelijke make-uplook is dat zo gepiept

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

12 december 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

12 december 2023 om 18:00

Van diner naar party? Met deze feestelijke kerstmake-uplook is dat zo gepiept - &C x ICI PARIS XL

Van diner naar party? Met deze feestelijke kerstmake-uplook is dat zo gepiept - &C x ICI PARIS XL

Nieuw seizoen, nieuwe trend. Samen met ICI PARIS XL maakt &C de online videoserie BeautyLAB waarin we jou laten zien hoe je in een paar simpele stappen een knappe beautylook maakt. Deze keer pakt make-upartist Joeri uit met een glamorous look bij presentatrice Shelly Sterk, die je zo van diner naar party kunt dragen.

It’s beginning to look a lot like Christmas. Hoog tijd om alles uit de kast te trekken. Van glitterpak tot gigantische kerstboom én natuurlijk een feestelijke make-uplook waarmee je zo van het kerstdiner met je ouders doorrolt naar een party met je vrienden. In deze tweede aflevering van de videoserie BeautyLAB, die we samen met ICI PARIS XL maken, zien we hoe make-upartist Joeri eerst een dinerlook creëert bij presentatrice Shelly Sterk. En geeft hij daarna tips hoe je die look omtovert naar een partylook met lekker veel glans én glitters. Is dat effe handig!

Klassiek chic First things first: je make-up blijft het mooist – en langst – zitten op een schone, gehydrateerde huid. Reinig je huid dus eerst, breng dan een voedende dagcrème aan en een lik bb-crème of foundation. Daarna is het tijd voor je oogmake-up. Beauty-expert Joeri kiest bij Shelly voor matte bruintinten en een vleugje zilveren glitters uit het oogschaduwpalet Grl power van Queen Tarzi. Hij begint met het aanbrengen van een lichtbruine oogschaduwkleur in de arcadeboog. Daarna brengt hij op de arcadeboog richting de buitenste ooghoek een donkerbruine tint aan, voor meer definitie. Zowel boven als onder schaduwt hij tegen de wimperrand een diep donkerbruine kleur, voor wat extra glam.

Oliebol of appelflap Tijd om te spelen met glitter. Joeri kiest voor de zilverkleurige tint independent en brengt die aan in de binnenste ooghoek van het ooglid van Shelly. Laagje mascara, et voilà: de glam dinerlook is klaar. Check snel de videotutorial om de laatste stappen van deze feestelijke look én het resultaat bij Shelly te zien. En bekijk ook meteen welke antwoorden de presentatrice geeft op de kerstdilemma’s die ze krijgt voorgelegd. Want hoort Shelly bij Team Oliebol of Team Appelflap? En viert ze liever kerst in een glitterpak of in een joggingpak? Kijk ook: Shine, shine, shine! Met deze tips maak je dé partylook van dit seizoen

Waar is dat feestje? Van diner door naar een feestje? Dat is zo gepiept. En nee, je hoeft niet eerst je ogen weer schoon te boenen. Deze make-up breng je gewoon over je andere oogschaduw aan, wel zo makkelijk. Eerst maakt Joeri de wimperlijn bij Shelly iets donkerder met een oogschaduw in een zwarte tint. Ook op de arcadeboog komt een intensere kleur: donkerbruin met glans. Juist, daar houden we van! Als extra touch pakt Joeri nog een lichte glittertint en dept deze vanuit de binnenste ooghoeken richting het midden van het ooglid. Laagje extra mascara en een donkere lipliner om de lippen extra vol te maken, en Shelly is klaar om te feesten. Laat die kerstdagen maar komen!

Dit is een samenwerking met ICI PARIS XL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van