Shine, shine, shine! Met deze tips maak je dé partylook van dit seizoen

Beauty

Shine, shine, shine! Met deze tips maak je dé partylook van dit seizoen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 18:00

Shine, shine, shine! Met deze tips maak je dé partylook van dit seizoen - &C x ICI PARIS XL

Shine, shine, shine! Met deze tips maak je dé partylook van dit seizoen - &C x ICI PARIS XL

Nieuw seizoen, nieuwe trend. Samen met ICI PARIS XL maakt &C de online videoserie BeautyLAB waarin we jou laten zien hoe je in een paar simpele stappen een nieuwe beautylook maakt. We trappen af met een knaller van een partylook: dare to shine!

Feestje op de planning, of de show stelen tijdens een etentje met vrienden? Dan wil je naast een knappe outfit ook een lekker lookje op je gezicht. Maar hoe? In deze eerste aflevering van de videoserie BeautyLAB die we samen met ICI PARIS XL maken, deelt make-upartist Daniëlle van der Helm haar tips & tricks voor een uitbundige, stralende partylook.

Een goede basis is het halve werk Je look begint en staat met een goede basis. Foundation, concealer, wenkbrauwpoeder en een lichte tint oogschaduw op je oogleden en het echte werk kan beginnen. Deze shiny partylook draait om de ogen. Begin daarom met diepte in je ogen aan te brengen door je arcadeboog in te schaduwen met een zachte grijstint. MUA Daniëlle tipt om de arcadeboog aan te zetten als je je ogen open hebt, zodat je echt op de juiste plek zit. Vervolgens zet je met een zwart kohlpotlood een lijntje tussen de wimperhaartjes. Daaroverheen brengt Daniëlle een grijze oogschaduwtint aan, zoals bijvoorbeeld Cosy Night uit het oogschaduwpalet Silver Season Collection. Check in de video-tutorial snel wat het resultaat is.

Tijd om te knallen De partylook Dare to shine draait – jawel – om glitter, kleur en glans. Juist, alles wat het leven leuker maakt. Het toffe van deze look is, dat zodra je naar een feestje gaat, de glitters door het licht nog meer zullen knallen. Daniëlle kiest in de video voor de trendkleur barbieroze in de glittertint Pink Fest en brengt die aan op de oogleden. Deze glitters kun je lekker makkelijk met je vingers aanbrengen. Zorgen dat de glinsters de hele avond blijven zitten – en niet onder je ogen belanden? Spray eerst wat fixing spray op je vingers, doop daarna je vinger in de oogschaduw en aanbrengen maar. Lik mascara en it’s all eyes on you. Nog meer slimme beautytips van Daniëlle? Die zie je in de video.

Voetjes van de vloer Maak je look af met een bronzer, blusher en extra glans op je huid om die wat meer diepte te geven. Als finishing touch kies je voor een lipgloss met glans. Nog even wat setting spray over je gezicht aanbrengen om je make-up te fixeren en je weet zeker dat je look de hele avond én nacht flawless blijft zitten. Dus waar wacht je nog op? Op naar die dansvloer!

Dit is een samenwerking met ICI PARIS XL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio