Sieraden ter ere van het moederschap en baby herinneringen zijn niets nieuws. Al jaren bewaren mensen van alles, van haarlokken en verloren tandjes tot babydekens en de eerste schoentjes. Waar je misschien nog niet eerder over gehoord hebt, is een moedermelk sieraad.

Uit de naam kun je het al een beetje opmaken: het sieraad is gemaakt van jouw eigen moedermelk. En zo’n sieraad is niet alleen mooi, maar is ook een eeuwige herinnering aan de geboorte van jouw kind.

Uniek exemplaar Iedereen die zijn weg een beetje kent in de wereld van borstvoeding weet dat moedermelk bij iedereen anders is. Je lichaam is namelijk zó slim, dat het de moedermelk aanpast naar de behoeften van jouw kind. Dat betekent ook dat ieder moedermelk sieraad er anders uit ziet. De kleur, de dichtheid en de tint zijn voor iedere moeder, en dus voor ieder sieraad, anders. Wil jij zo’n sieraad laten maken? Dan hebben we leuk nieuws voor je. &C mag namelijk 2 hangers van Mama Jewels weggeven. En daarvoor hoef jij maar één ding te doen: vul het formulier hieronder in en laat ons weten of jouw voorkeur gaat naar zilver of goud. En daarna? Duimen draaien maar.