Beetje hulp: zo zijn kledingflaters voorgoed verleden tijd

Style

Beetje hulp: zo zijn kledingflaters voorgoed verleden tijd

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

11 september 2022 18:00

Gepubliceerd op

11 september 2022 18:00

Bedenken wat je zelf aantrekt is vaak al een hele opgave, maar wanneer je ook nog eens kinderen hebt rondhuppelen, hebben we het pas echt over een ware hersenkraker. Want waar had je die leuke streepjes-trui nou ook alweer bij bedacht? Gelukkig is er een plek waar je makkelijk terecht kunt voor kledinginspiratie voor jou en je kroost.

Fijne hulp Goede basics, key-pieces, bijzondere items en een onlineshop bomvol kledinginspiratie. Dat is Omoda. Hier kun je terecht voor fijne items voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een paar stevige stappers om de wereld in te ontdekken of een ‘hé-die-past-overal-bij’-spijkerbroek. Waarschijnlijk had je zelf al het een en ander in je kast hangen van deze fashion-store, maar nu kun je er dus ook terecht voor de allerkleinste.

Nét niet Ben je zelf nou geen held in het uitzoeken van de juiste kledingcombinaties? Geen paniek. De stylisten van Omoda helpen je graag een handje. Zij stylen alvast al die leuke items uit de unieke handpicked kindercollectie voor je in verschillende outfits. Zo zijn kopzorgen en verhitte discussies over welke trui nou bij welke broek past voorgoed verleden tijd. Lekker makkelijk.

Omoda kinderkleding

Op de groei Een groeispurt hoort erbij en er komt een dag dat die favoriete broek geruild moet worden voor een nieuw exemplaar. Bij Omoda vind je gelukkig kleding voor iedereen: van pasgeboren baby’s tot gezellige pubers. En ach, nu je er toch bent: kieper gerust ook wat voor jezelf in de winkelmand. Wanneer je voor 13:00 uur bestelt, belooft Omoda een nieuw exemplaar nog dezelfde dag bij je te bezorgen. En door!

Dit is een samenwerking met Omoda.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'

Meer van &C the brandstudio