Hieperdepiep! Zin om je vrouwelijkheid te vieren? Zo doe je dat.

Style

Hieperdepiep! Zin om je vrouwelijkheid te vieren? Zo doe je dat.

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

14 november 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

Beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

14 november 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

Beeld Tom ten Seldam

Mooie promotie op je werk? Hot Yoga lesje bij het krieken van de dag? Huishouden piekfijn op orde? Alles check. Je kent ze wel: die goede dagen. Werkelijk alles loopt gewoon simpelweg soepel en je voelt je goed. Heb je aankomend najaar nou een klein beetje hulp nodig om je zelfvertrouwen een duwtje in de goede richting te geven? Misschien kan vriendin Christine le Duc je helpen.

Omdenken Want je vrouwelijk en krachtig voelen gaat tijdens de zomermaanden met de zon op je huid en een ijskoude cocktail in je hand over het algemeen vrij eenvoudig. Nu we ons weer opmaken voor de koude wintermaanden, krijgt het begrip verleidelijk vrij vlot een andere definitie. Niets vrolijke flaneren in een zomerjurk, maar jezelf als warme burrito wikkelen in een fluffy deken op de bank. Maar dat kan ook anders: tijd om je sexiness een flinke zwieper te geven.

Succesnummer Het lingeriemerk Christine le Duc staat voor het vieren van de vrouwelijkheid, kracht en zelfvertrouwen. Of het nou gaat om nachtmode, body’s of een nieuwe love toy om uit te proberen aankomende periode. Christine le Duc gelooft erin dat echt iedereen zich mooi en sexy kan voelen. Bij haar vind je gegarandeerd iets om je zelfverzekerdheid te boosten en met wat extra gezelligheid binnenshuis, kan de verwarming ook een paar graden naar beneden. Win-win!

Afbeelding Christine le Duc

Nieuw jasje aan, niet uit Het merk heeft zichzelf een ander jasje aangemeten. Met een fris, nieuw logo focust het zich nog meer op de echte vrouw. Bij Christine le Duc kun je terecht voor inspiratie en advies. Zodat jij vervolgens kunt genieten van het goede leven, waarin je je goed voelt. Van buiten én van binnen.

Tip! Dus hang de slingers op en vier jezelf. Trakteer op een fijne body of mooi setje. Je kunt ook altijd je partner een tip meegeven voor onder de kerstboom. Geven kan namelijk nu extra voordeling met de kortingscode Andc5, waarbij je 5 euro korting krijgt bij een minimale bestelling van 25 euro (geldig t/m 26 december 2022). Laat die hete herfst maar komen. Proost, op jou en je vrouwelijkheid.

Dit is een samenwerking Christine le Duc.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio