Gelukkig hebben we de beelden nog: de leukste outfits op Chantals Pyjama Party

Style

Gelukkig hebben we de beelden nog: de leukste outfits op Chantals Pyjama Party

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 23:00

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 23:00

Was het een aardbeving? Een kudde olifanten? Nee, het was de Ziggo Dome die op zijn grondvesten schudde, toen 15.000 uitgeslapen feestgangers op 28 en 29 oktober uit hun dak gingen op het grootste slaapfeest van het land: Chantals Pyjama Party.

Een evenement dat je voor geen goud had willen missen. Is dat je wel overkomen? Gelukkig hebben we de beelden nog. Althans, die van de roze loper. 

Lekker outfits loeren Want de geweldige optredens van onder anderen Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Flemming, Jan Smit, Jamai, Kris Kross Amsterdam, Willeke Alberti, Vajèn van den Bosch, Hans Kazan waren natuurlijk ontzéttend om over naar huis te schrijven, net als alle spectaculaire stunts van onze eigen Chantal, maar er gaat toch weinig boven het uitgebreid terugkijken van outfits.  

De beste pyjama’s haal je bij… En dus toog onze razende fashion-reporter Sophie Milzink richting Sophie Milzink de roze loper om de enthousiaste bezoekers de kleren van het lijf te kijken om daar vervolgens speciaal voor jou deze fijne aftermovie van te maken. Lesje geleerd: voor de leukste, warmste, zachtste, gekste, tofste, nieuwste, compleetste en allervriendelijkst geprijsd pyjama’s ben je bij Primark duídelijk aan het juiste adres. En dan nu, uitgebreid loeren maar. 

Dit is een samenwerking met Primark.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio