Rosanna Gentenaar gaat deze zomer voor déze opvallende kleur zonnebril

Style

Rosanna Gentenaar gaat deze zomer voor déze opvallende kleur zonnebril

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

4 mei 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

4 mei 2022 om 18:00

Rosanna Gentenaar gaat deze zomer voor deze opvallende zonnebril - &C x Zonnebrillen.com

Rosanna Gentenaar gaat deze zomer voor deze opvallende zonnebril - &C x Zonnebrillen.com

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Samen met Zonnebrillen.com duikt Jamie Li de kast van drie stijlvolle influencers in. Ze snuffelt in hun kledingkast en vraagt ondertussen naar hun ultieme stylingtips. Deze keer: Rosanna Gentenaar, ook bekend als Billie Rose.

Rosanna Gentenaar deelt op Instagram en YouTube haar leven als influencer, moeder, interieurliefhebber én eigenaar van een fashionlabel. En met succes: de 32-jarige weet haar bijna 68 duizend Insta-volgers dagelijks te inspireren met haar toffe stijl op gebied van, tja, bijna alles eigenlijk. Van alles wat Rosanna en haar boys (vriend Milan, zoons Eloi en Joa) wonen in een stijlvol en oergezellig huis waar Jamie zich direct thuisvoelt. Als fashionlover gaat haar oog natuurlijk als eerst naar de kledingkast. Wat zal ze er vinden? Veel kleur, aldus Rosanna, veel prints en veel boho. Van alles wat dus, een beetje zoals haar karakter. Goeie combi Eenmaal open valt Jamie vooral de hoeveelheid truien op: ze lééft erin, geeft Rosanna toe. Haar favoriet? Een beige exemplaar dat ze vijf jaar geleden kocht en er nog steeds piekfijn uitziet. Ze combineert 'm het liefst met een toffe Levi's, een hoedje en een aviator-zonnebril. Knipoog Zonder zonnebril gaat Rosanna sowieso de deur niet uit: er zit er standaard een in haar tas (of op haar hoofd natuurlijk). Perfect om je outfit een upgrade mee te geven én het ultieme middel om te verbloemen dat je een zware nacht hebt gehad. Ze draagt het liefst een statementbril. Zoals de hartvormige Saint Laurent LouLou of de Bottega Veneta met een wit montuur. Je kunt er net die knipoog aan een casual outfit mee geven, aldus Rosanna. 

Zonnebrillen.com Rosanna Gentenaar

Doe maar duurzaam Intussen trekt Jamie een paar echte eyecatchers uit de kast, waaronder een jurk uit Rosanna's eigen slowfashionlabel Blomma the Collective, dat ze afgelopen november lanceerde. Rosanna gaat graag voor duurzaam, zien we ook aan de vintage-items die in haar kast hangen. Zo scoorde ze een van haar favoriete blazers gewoon op de Noordermarkt. Kek kleurtje En heeft Rosanna nog items op haar wishlist staan? Jazeker: ze hoopt dit seizoen een zonnebril in een lekker kleurtje te scoren, bij voorkeur groen. Een petje of hoed mag ook niet ontbreken deze zomer. En ja, die twee kunnen prima samen.   Met een hoofd vol inspiratie gaat Jamie door naar de volgende bekende dame: Lizet Greve. Hou andc.tv in de gaten voor haar kast en modetips. Nu al zin in een nieuwe zonnebril? Check dan hier onze &C-favorieten. Dit is een samenwerking met Zonnebrillen.com.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio