Met deze zonnebril op voelt Lizet Greve zich instant vrolijk

Style

Met deze zonnebril op voelt Lizet Greve zich instant vrolijk

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 mei 2022 om 09:00

Gepubliceerd op

18 mei 2022 om 09:00

Met deze zonnebril op voelt Lizet Greve zich instant vrolijk - &C x Zonnebrillen.com

Met deze zonnebril op voelt Lizet Greve zich instant vrolijk - &C x Zonnebrillen.com

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Samen met Zonnebrillen.com duikt Jamie Li de kast van drie stijlvolle influencers in. Ze snuffelt in hun kledingkast en vraagt ondertussen naar hun ultieme stylingtips. Deze keer: Lizet Greve.

Lizet Greve is stylist, mommy-influencer en lifestyleblogger en weet haar 35.000 Instagram-volgers dagelijks te inspireren met haar unieke stijl. Ze schudt de ene na de andere te gekke combinatie uit haar mouw en Jamie wil graag weten hoe ze dat toch doet. Let's find out.

Stijlvolle chaos Door Lizets verbouwing is al haar kleding tijdelijk uitgestald in haar kantoor – een tikkie chaotisch zou je als buitenstaander zeggen, maar Lizet weet precies wat waar ligt. Blousejes bij de blousejes, broeken bij broeken en alles gesorteerd op kleur. Typisch voor Lizets looks? Er zit altijd contrast in. Ze draagt nooit één stijl, maar combineert erop los. Een beetje zoals ze zelf is: chaotisch, maar stijlvol.

Gaat vanzelf Daar heeft ze overigens geen stappenplan voor, een outfit komt vanzelf tot stand. Ze pakt daar een top vandaan, hier een broek, gilet aan, westernlaarzen erbij en oké, ook nog een hoed en zonnebril. Lila is momenteel haar lievelings, dus grote kans dat die kleur terugkomt in haar outfit.

Verbloemen maar Naast lila mag er nog iets niet ontbreken: accessoires. Je zult haar altijd zien met hoeden, mutsen en zonnebrillen. Liefst gecombineerd. Perfect als je een rotnacht achter de rug hebt (Lizet heeft twee kids én is zwanger), geen tijd hebt voor je make-up of een badhairday hebt.

Beetje gek Bij het uitzoeken van een bril let Lizet vooral op de vorm van haar gezicht. Ze heeft een smal koppie, dus liever niet te groot, zegt ze zelf. Tegelijkertijd mag een beetje statement best: hij mag een beetje gek zijn. Denk aan een pittig kleurtje of – helemaal favoriet – een zonnebril met glazen in hartjesvorm. Ze wordt er instant vrolijk van, net als haar kids. 'Zo gezellig. Maakt alles leuk,' zegt ze.

Met deze zonnebril op voelt Lizet Greve zich instant vrolijk

Lekker los Nu Lizet zwanger is, gaat ze vooral voor kleding die lekker zit. Wijde legging, sportsokken, grote trui eroverheen. Natuurlijk wel met hippe sneakers en toffe bril. Gevalletje net jammer: haar vriend vindt haar kledingstijl helemaal niks. Maar daar trekt Lizet zich niks van aan: als zij zich er maar goed in voelt.

Onmisbaar Tot slot wil Jamie weten: welk item mag echt niet ontbreken in de kast van een vrouw? Dan gaat Lizet voor iets op je hoofd. Een hoofddeksel, een goeie bril, wat er ook bij je past. O ja, en een oversized jas. En goeie sneakers. En…

Nog meer fashioninspiratie? Jamie Li ging ook langs bij Rosanna Gentenaar en Larissa Bruin. Nu al zin in een nieuwe zonnebril? Check dan hier onze &C-favorieten.

Dit is een samenwerking met Zonnebrillen.com.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio