Wacht effe: komt déze badmodetrend uit 2000 weer terug?

Style

Wacht effe: komt déze badmodetrend uit 2000 weer terug?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 juni 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Tom den Seldam

Gepubliceerd op

18 juni 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Tom den Seldam

Van flared pants tot schoudervullingen of toch de low-waist minirok? Als je wil weten wat nu in de mode is, kun je het beste kijken naar wat vroeger trendy was. Veel trends komen gewoon weer terug. Kylie Jenner weet dat als geen ander en brengt hoogstpersoonlijk de bubble rok uit de 2000s terug.

Dat de zussen Jenner echte stijliconen zijn, is een feit. Hoewel elke zus een eigen stijl heeft, zijn er ook veel dingen die overlappen. De zomerse stringbikini's zijn hier een voorbeeld van. Tot nu, de oplettende instagramvolger heeft misschien al gezien dat Kylie Jenner tegen de stroom in zwemt als het gaat om deze badmode trend. Ze heeft de stringbikini ingeruild voor de bubble rok. 

Lees ook: Lak aan de poncho: in deze festivalitems trotseer je de blubber stijlvol en comfortabel

Trendy throwback Op haar Instagram deelt Kylie een zomers kiekje waar ze poseert in een witte bandeau top met bijpassende rok. In 2000 was deze bubble rok ook te zien bij celebrities als Anne Hathaway en Paris Hilton. Toch is haar look niet helemaal identiek aan de trend uit de zeroes. Als je haar outfit van de achterkant bekijkt, zie je dat haar top vast is gemaakt door middel van een sierlijke strik. Dit komt meer overeen met de romantische en girly coquette-stijl die je vast al eens langs hebt zien komen op TikTok. Een combinatie van vroeger en nu dus.

Wil jij deze zomer ook op het strand flaneren in deze bubble rok? You go girl! Eén tip: bewaar ook je stringbikini's, want je weet maar nooit.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen