Vliegt de winkels uit: dit knalroze setje wil je dragen tijdens Chantals Pyjama Party

Style

Vliegt de winkels uit: dit knalroze setje wil je dragen tijdens Chantals Pyjama Party

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 september 2023 om 13:00

Gepubliceerd op

11 september 2023 om 13:00

Op zoek naar een mooie pyjama voor Chantals Pyjama Party of om gewoon in te slapen? Dan wil je dit knalroze exemplaar zo snel mogelijk in je winkelmandje mikken.

Een mens kan nooit genoeg pyjama's hebben. Heerlijk om in te slapen, maar ook om op een luie zondag (oké, ook op thuiswerkdagen) mee rond te slenteren in huis. Het liefst hebben we een exemplaar waarin je er ook nog een beetje appetijtelijk uitziet.

Klassiek streepje Met een klassieke streepjespyjama zit je eigenlijk altijd wel goed. Scoor 'm in een feestelijk kleurtje en je kan zo de deur uit om de hond uit te laten of om, we zegen maar wat, te dansen op Chantals Pyjama Party. Monki heeft een mooie, roze pyjama in de collectie die ook nog eens lekker zacht is. De winkelketen omschrijft de pyjama als 'sweeter than a candy cane' en daar is geen woord over gelogen.

Pyjama Monki

De pyjama is beschikbaar in XXS tot XXL en kost 25 euro. Zoals we al zeiden: deze wil je in je mandje mikken.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen