Vliegt de winkels uit: deze cowboyboots van Primark zijn perfect voor een festival

Style

Vliegt de winkels uit: deze cowboyboots van Primark zijn perfect voor een festival

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

8 juli 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

8 juli 2024 om 11:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Modeliefhebbers kun je deze zomer uittekenen in cowboylaarzen. Draag ze onder een korte broek of jurk, en je bent helemaal festival ready. Kortom, een klassieker die nooit gaat vervelen.

Tegenwoordig komen cowboylaarzen in alle vormen en maten: hoog, tot de enkel, in klassiek leer of juist in metallic. Wat je stijl ook is, de kans is groot dat er een cowboylaars is die matcht.

Kniehoge western boots Hoe leuk die western boots ook zijn, het feit blijft dat die krengen een hoop geld kosten. Voor een paar betaal je toch al snel meer dan honderd euro. Dat maakt het helaas geen laars die je wilt dragen op een festival, terwijl het juist zo goed staat onder een festivaloutfit. Keuzes, keuzes..

Lees ook: Deze dingen draagt precies iedereen op festivals deze zomer (en wil jij dus skippen)

Maar, niet getreurd: gelukkig zijn daar de de cowboyboots uit Primarks Rita Ora-collectie. De laarzen zijn kniehoog en komen in het zilver en zwart. Beide kleuren hebben een bruine opdruk en een goede hak die niet te hoog is, maar ook zeker niet te laag. Toch een beetje lengte, geen pijn in je voeten. Begint je modehart sneller te kloppen? Snappen we. Voor 34 euro vind je ze in de schappen van Primark.

Laarzen cowboyboots primark

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Style