Mindfuck: draagt Dolly Parton vleeskleurige handschoenen of zijn het haar échte handen?

Style

Mindfuck: draagt Dolly Parton vleeskleurige handschoenen of zijn het haar échte handen?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

13 januari 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten, beeld Brunopress

Gepubliceerd op

13 januari 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten, beeld Brunopress

Dolly Parton staat bekend om d’r hits, kekke persoonlijkheid en iconische outfits. En nu ook om een gerucht dat rondgaat op TikTok. Draagt de zangeres echt vleeskleurige handschoenen om haar handen te bedekken? 

Menig Dolly Parton-kenner is het misschien al opgevallen dat de zangeres bijna altijd handschoenen draagt. Van die halve of vingerloze gevalletjes, helemaal stylish. Maar het gerucht dat nu de ronde doet op TikTok is dat Dolly ook vleeskleurige handschoenen draagt die lijken op haar eigen handen. Inclusief plaknagels.  Lees ook: Flinke flater: 'Door déze hakken van 800(!) euro brak ik mijn been en enkel' Wat is er aan de hand? Waar deze theorie vandaan komt? Na de jaarlijkse Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony van 2022, kwam er een video online waarin een TikTokker vertelde dat ze overtuigd was van de handschoenentheorie. Volgens haar was het namelijk heel duidelijk te zien dat Dolly tijdens het optreden handschoenen droeg die leken op haar blote handen. En binnen no-time ging de theorie viraal, waardoor iedereen het had over Dolly. En haar handen.  Normaal vrouwen ding Al is het gerucht over de vleeskleurige handschoenen nieuw, het was al langer bekend dat Dolly haar armen bedekt omdat ze littekens en tattoo’s heeft. Maarja, of ze daarom ook haar handen bedekt, weten we natuurlijk niet. Haar manager zegt er dit over: ‘Ze vragen: ‘Wat is er mis met haar handen?’ Ze is 73 en vindt ze niet mooi! Dat is een normaal vrouwending.’ Hoe het ook zit, we vinden het hartstikke slim van Dolly. Als je je handen niet mooi vindt, doe je er gewoon een laagje omheen. Thanks voor de tip, Dolly.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen