Naar deze handtas wordt momenteel het meest gezocht op Vinted

Style

Naar deze handtas wordt momenteel het meest gezocht op Vinted

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

4 juli 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Gepubliceerd op

4 juli 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Als je ergens een parel van een tas kunt scoren voor een goede prijs, dan is het wel op Vinted. Nieuwsgierig naar dé it-bag van het moment? Vinted Frankrijk onthult wat de meest gezochte tas is.

Vergeet deze tas dus niet in je reiskoffer te stoppen deze zomer.

Rieten mandjes Niet de shopper en ook niet de crossbody staan bovenaan de lijst. Nee, dit jaar zijn modeliefhebbers massaal op zoek naar raffia tassen en rieten mandjes. Volgens Vinted zijn de zoekvolumes de laatste maanden extreem gestegen, zelfs meer dan vorig jaar in dezelfde periode.

Gespot bij modehuizen Dat rietenmandjes zo geliefd zijn, komt niet geheel onverwachts. Naast dat ze al eerder werden gespot bij iconen als Jane Birkin, zetten ook grote modehuizen als Loewe, Celine, Marni en Jacquemus al een aantal seizoenen in op de luxueuze versies van traditionele raffia tassen. Ze zijn ideaal voor een middag shoppen, een picknick in het park of op het strand. Of nou ja, de goedkope variant dan hè.

Dat wordt speuren op Vinted. Of even loeren in de kast van je moeder of oma. Wedden dat je zo een mooi exemplaar op de kop tikt?

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Style