Dit is de vakantietas van 2024 (en dit zijn de beste dupes)

Style

Dit is de vakantietas van 2024 (en dit zijn de beste dupes)

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

11 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Ieder jaar is er wel weer een it-bag die de harten van modeliefhebbers sneller laat kloppen. Onlangs werd actrice Sydney Sweeney gespot met dé vakantietas van 2024. Wij zijn in ieder geval fan.

Zwierend over het Griekse strand met een fles zonnebrand en een tijdschrift, zeulend over Schiphol of slenterend door de straten van Barcelona: wij zien onszelf wel lopen met dit gehaakte exemplaar.

Flink prijskaartje De crochet tote bag van modehuis Miu Miu is hot en happening. De gehaakte stof en vrolijke kleuren maken het de ideale vakantietas. Helaas is er een klein probleempje: het ding heeft een flink prijskaartje. En met flink bedoelen we: heel erg flink. Voor de kleine variant betaal je 1.150 euro, een medium exemplaar kost 1.750 euro en voor de XL-tas betaal je 1.900 euro. Oké, misschien is dit toch niet de tas waarmee we zwierend over het Griekse strand lopen. We zijn immers Sydney Sweeney niet.

Miu Miu € 1.900

Miu Miu

Daarom zetten we de mooiste exemplaren op een rij die dicht in de buurt komen bij the real deal. Of je gaat zelf aan de haak. Ook nog een optie.

Marie Marie € 139

Marie Marie

SUMMERY Copenhagen € 99,95

Summery Copenhagen

Esprit € 99,99

Esprit

Stieglitz € 49

Stieglitz

COS € 49

COS

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Style