Chantal Janzen verkoopt haar kledingkast: zo kun jij als eerste shoppen

Style

Chantal Janzen verkoopt haar kledingkast: zo kun jij als eerste shoppen

&C the webshop
Door

&C the webshop

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 12:00

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 12:00

Stapels broeken, rijen jurken en een kast vol schoenen: de kledingkast van Chantal was duidelijk toe aan een opruimbeurt. Alle (designer)items die ze niet meer draagt - van tassen tot jurken, rokken, broeken en schoenen - heeft ze daarom verzameld voor een grote closet sale. En die sale, die gaat bijna van start.

De kledingstukken die Chantal verkoopt verschillen in prijs en conditie. Sommige items zijn zelfs maar één keer gedragen, dus voor je het weet tik je een zo goed als nieuwe tas of trui op de kop. Kijk, dat is niet mis. En mocht je nog een excuus zoeken om jezelf weer eens volledig te laten gaan? Die hebben we voor je. Naast dat je er zelf blij van wordt, gaat al het opgehaalde geld namelijk naar het Prinses Máxima Centrum.. Win-win, als je het ons vraagt. Je shopt alle 175 items die Chantal niet meer draagt in onze webshop. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht wanneer ze online staan? Meld je dan aan via deze link en je kunt als allereerste de mooiste parels shoppen. Spelregels Chantals Vintage Sale

  1. De gehele opbrengst komt ten goede aan het Prinses Máxima Centrum.

  2. Omdat de opbrengst wordt gedoneerd is het helaas niet mogelijk om items te retourneren.

  3. Alle items zijn voor persoonlijk gebruik. Doorverkopen aan derden wordt niet op prijs gesteld.

  4. Heb je jouw item(s) binnen? Deel vooral foto's met ons via social media door ons te taggen en/of #chantalsclosetsale te gebruken.

Disclaimer: door onverwachte technische storingen kan het zo zijn dat je een artikel betaalt dat toch is uitverkocht. Als dit het geval is, ontvang je van ons een e-mail en krijg je uiteraard je geld terug. Nóg een supersnelle knop naar het aanmeldformulier.

delen
&C the webshop

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen