Schoenencoach Els Schubbé (Tina de Bruin) heeft advies voor de geïrriteerde Sacha: ‘Doe die verstikkende laarzen de deur uit’

Style

Schoenencoach Els Schubbé (Tina de Bruin) heeft advies voor de geïrriteerde Sacha: ‘Doe die verstikkende laarzen de deur uit’

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

16 mei 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

16 mei 2023 om 18:00

Schoenencoach en auteur Els Schubbé (kuch, Tina de Bruin) lost problemen op zoals alleen zij dat kan. Deze week is het Sacha die kan rekenen op een portie ongefilterd advies.

Els Schubbé is gepassioneerd schoenencoach en auteur. Ze schreef onder andere de bestsellers De 10 stappen naar geluk, een sandaal maakt nog geen zomer en Soms zoek je geen hulp, maar je eigen schoenen. Je kent ze wel. In de Open Schoenen Sessies geeft ze advies aan vrouwen die met een probleem zitten. Want dat kan ze als geen ander. Haar motto? ‘Geen probleem zo groot of er is wel een schoen voor.’

Chagrijnige Sacha In deze aflevering kreeg Els een vraag van Sacha. Sacha is de laatste tijd zomaar ineens boos of geïrriteerd, zonder duidelijke reden. Maar erover praten? Dat doet ze liever niet. Nou, Sacha, complimenten van Els dat je het tóch aan haar vertelt. Praten lucht op, weet Els uit ervaring. God, wat kende ze tijdens haar veel te langdurige huwelijk met haar ex-echtgenoot Armand veel anger. Voortdurend schoot ze uit haar mooie sloffen. Zoals die ene keer dat hij een scheet liet tijdens een lezing waar ze samen waren. Zo’n keiharde, weet je wel. Man, het grijpt haar weer bij de keel.

De Open Schoenen Sessies met Els Schubbé

De Open Schoenen Sessies met Els Schubbé

Bevrijd je tenen Goed, terug naar jou, Sacha. De oplossing van Els? ‘Begin bij je schoenen, Sacha. Doe die verstikkende dichte lieslaarzen de deur uit en kies voor heerlijk open sandalettes uit de nieuwe collectie van vanHaren. Daar ligt de sleutel. Geef je voeten de ruimte om te zijn wie ze zijn. Om Sacha weer te laten zijn wie Sacha is, zonder die akelige boosheid.’ Bekijk de hele sessie met Els en Sacha in de video hierboven.

De Open Schoenen Sessies met Els Schubbé

Shop hier de nieuwe collectie van vanHaren.

De wereld aan je voeten Sacha zal merken dat de wereld in no time aan haar goed gestylede voeten ligt. En dat zal haar goed doen. Precies wat vanHaren met haar schoenen wil bereiken. Ze laten je bruisen, geven je energie en zelfvertrouwen. vanHaren Schoenen heeft trendy schoenen die echt iets met je doen. Voor elke portemonnee is er een passend paar schoenen.Nieuwsgierig geworden? Bekijk de nieuwste collectie op vanharen.nl.

Volg alle sessies van Els Schubbé op het YouTube kanaal van vanHaren.

Dit is een samenwerking met vanHaren.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio