Leuk, luchtig en lekker: dit stop je in je koffer voor een zorgeloze zonvakantie

Style

Leuk, luchtig en lekker: dit stop je in je koffer voor een zorgeloze zonvakantie

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

4 juni 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

4 juni 2024 om 18:00

Je zou denken dat je koffer inpakken voor een zonvakantie appeltje-eitje is. Badpak, bikini, badslippers, klaar. Nee? Nee. We blijven toch Nederlanders die bang zijn voor ‘te koud’ en ‘te warm’, en dus stappen we steevast - gehuld in praktisch pak - met een koffer vol ‘je weet maar nooit’-kleding het vliegtuig in.

Dat kan slimmer en bovenal: stijlvoller. Topstylist Kelly Huisman vertelt je wat je in je koffer stopt voor een zorgeloze zonvakantie. En hoe je ‘m dicht krijgt zonder erop te hoeven springen. 

In onze driedelige miniserie Kelly’s Koffer geeft ze de perfecte inpaktips voor drie verschillende soorten vakantie: stedentrips, familievakanties en zonvakanties. Dat doet ze niet alleen, dat doet ze samen met Primark, dé go to store voor al je reis-essentials én meer. 

Kelly's Koffer: Zomervakantie - &C x Primark

Kelly's Koffer: Zomervakantie - &C x Primark

Vergeet het vliegtuigpak In deze derde en laatste aflevering vertelt Kelly hoe je alles in je koffer krijgt voor een zorgeloze zonvakantie - en die begint al bij de reis. We kennen namelijk allemaal het moment dat je het vliegtuig uitstapt, de zon op je snoet schijnt en… het zweet je uitbreekt. Want: dat (toch niet zo praktische) joggingpak, dikke sokken en dichte schoenen - het is immers altijd koud tijdens de vlucht. 

Perfect in pastel Vergeet dat beeld en die zweetsnor. Met de maxidress van Primark stap je soepel en stijlvol je zonvakantie in. Eenmaal op locatie schiet je meteen je badpak of body in (check die prachtige pastelkleurtjes) en dankzij de onmisbare denim short en linnen blouse kun je rechtstreeks door naar de cocktailbar.

Kelly laat je verder nog zien dat alles tijdens het inpakken om combineren draait. Zo kan die blazer of sweater voor ‘s avonds ook prima op je sportsetje. Tot slot heeft Kelly ook een tip om je kleintje(s) uit het water te krijgen én legt ze uit hoe je - net als zij - ruimte overhoudt in je koffer. Je zou haar bijna zelf meenemen. 

Win 150 euro aan shoptegoed Alle items in de video zijn voor fijne prijzen te koop bij Primark, inclusief die handige travel- shoe- en accessoirebags, waarmee je je koffer strak en slim inpakt. Ja, inclusief die grote en ultrazachte badlakens. Helemaal leuk is dat we aan het eind van deze miniserie drie giftcards ter waarde van 150 euro mogen weggeven. Shop je al die reis-essentials en leuke kleding nog gratis ook. 

Zo doe je mee Meedoen? Laat hier je gegevens achter en met een beetje geluk paraderen jullie tijdens je vakantie ook nog eens in een aantal gloednieuwe outfits van Primark over het strand. Kun je daar niet op wachten en wil je al het moois uit deze video nu meteen inslaan? Dat kan. Je vindt de artikelen in elke Primark bij jou in de stad. 

Dit is een samenwerking met Primark.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen