Geen gehannes: ladders en afzakkers zijn met deze panty’s voorgoed verleden tijd

Style

Geen gehannes: ladders en afzakkers zijn met deze panty’s voorgoed verleden tijd

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

4 december 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

4 december 2023 om 18:00

De feestmaand draait op volle toeren en dat betekent dat we ons weer vrolijk in onze favoriete glitterjurk mogen hijsen. Wat er dan niet mag ontbreken? Juist! Een knetterfijne panty. Want laten we eerlijk zijn: een sterke variant bespaart je gedurende de dag heel wat gemopper en kopzorgen.

Perfect match We willen onze aandacht vooral in de decembermaand leggen op familie, samenzijn en veel (heel veel) eten. Afleiding door kriebelend materiaal, kans op ladders en non-stop sjorren en hijsen kunnen we daarbij niet gebruiken. De legwear collectie van Kruidvat is hierop het verlossende antwoord. Alle producten hebben een fijne pasvorm, zachte prijs en materiaal waar je blij van wordt. Zo zit er altijd de perfecte match voor jou tussen.

Altijd goed De Ladder Resist mat is jouw perfecte partner voor deze dagen als je opzoek bent naar een exemplaar, waarin je zonder kleerscheuren (snap je 'm?) de dag doorkomt. De Kruidvat Support Mat helpt je bij vermoeide benen. Wel zo handig wanneer je van het ene etentje naar de volgende nieuwjaarsborrel rolt. Je hoeft je niet druk te maken over vermoeide benen en kun je al je aandacht richten op het proostmoment met die ene leuke collega. Cheers!

Klein beetje hulp Nog meer goed nieuws, want alle panty's van Kruidvat zitten ook nog eens hartstikke lekker en ze zijn daarnaast geschikt voor ieder figuur. Zo’n extra brede boord in de taille is wel zo handig als je even heerlijk comfortabel wilt uitbuiken en nagenieten van je zesde gourmetsessie in drie dagen. Hadden we al gezegd dat de Kruidvat Super Shape panty buik en billen corrigeert? Dat is altijd mooi meegenomen. Iemand nog een toetje?

Terug naar de basis Panty’s check? Mooi, want naast panty’s zit je voor je dagelijkse ondergoed ook helemaal goed bij Kruidvat. Van die onmisbare basics. Zo is de basis van je outfit lekker op orde. Het enige dat jij nog hoeft te doen is uitzoeken welke jurk je erbij draagt. Fijne feestmaand!

Ben je benieuwd geworden naar de collectie van Kruidvat? Bekijk dan snel eens de website, want je scoort nu tot 17 december op het hele assortiment ondermode en legwear de 2e voor de halve prijs.

Dit is een samenwerking met Kruidvat.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer Style