Anbel is altijd moe, schoenencoach Els Schubbé (Tina de Bruin) weet raad: ‘Ga voor deze buitengewoon energieke sneakers’

Style

Anbel is altijd moe, schoenencoach Els Schubbé (Tina de Bruin) weet raad: ‘Ga voor deze buitengewoon energieke sneakers’

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 18:00

De onvolprezen Tina de Bruin, actrice en typetjeskoningin, kruipt speciaal voor ons in de huid van schoenencoach en schrijver Els Schubbé. Ze lost problemen op zoals alleen zij dat kan. Deze aflevering:  Anbel is altijd moe.

Even voorstellen: Els Schubbé, gecertificeerd schoenencoach en gepassioneerd schrijver. Ze schreef bestsellers als De 10 stappen naar geluk, Een sandaal maakt nog geen zomer en Soms zoek je geen hulp, maar je eigen schoenen. En nu heeft ze iets nieuws: de Open Schoenen Sessies. Heb je een probleem? Ben je de laatste tijd snel geïrriteerd, durf je niet meer naar feestjes of lopen anderen over je heen? Els heeft het antwoord. Want, zo meent Els: ‘Geen probleem zo groot of er is wel een schoen voor.’

De Open Schoenen Sessies met Els Schubbé

De Open Schoenen Sessies met Els Schubbé

Daal eens af In deze aflevering behandelt Els het probleem van Anbel Ankrink. Anbel is altijd moe. Els raadt Anbel aan eens af te dalen naar haar binnenste-binnen. Gewoon eens koekeloeren wat die moeheid nou veroorzaakt. Grote kans dat je ontdekt dat je zelf niet moe bent, maar dat iemand anders je moe maakt. Hoe Els aan deze wijsheid komt? Els was zelf ook moe tijdens haar veel te lange huwelijk met ex Armand. Waar Els het leven wilde ópeten, haar vleugels wilde uitslaan, was Armand alleen maar bezig met z’n treinen.

vanHaren 18058285 74,99 euro

Shop hier de Nike Air Max t.w.v. € 74,99.

Nieuwsgierige neuzen Even ademhalen, Els. En zeg het maar, wat is de volgende stap? Els ziet de oplossing in buitengewoon energieke sneakers met een paar heel nieuwsgierige neuzen. Natuurlijk uit de nieuwe vanHaren-collectie. Daarmee kom je overal. ‘Dag vermoeidheid, tot nooit meer ziens. Laat je power niet afpakken, Anbel!’ Bekijk de hele sessie met Els en Anbel in de video hierboven.

Energieke Anbel Het kan niet anders of Anbel gaat voortaan bruisend door het leven. Want da’s wat de schoenen van vanHaren met je doen: ze geven je energie en zelfvertrouwen en laten je dansen. vanHaren Schoenen staat al meer dan negentig jaar voor betaalbare kwaliteit. Voor trendy schoenen die echt iets met je doen. Voor elke portemonnee is er een passend paar schoenen. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor de nieuwste collectie op vanharen.nl.

Volg alle sessies van Els Schubbé op het YouTube kanaal van vanHaren.

Dit is een samenwerking met vanHaren.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio