Alle vrouwen verzamelen: zo draag je Kim Feenstra's nieuwe kledingcollectie

Style

Alle vrouwen verzamelen: zo draag je Kim Feenstra's nieuwe kledingcollectie

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

10 mei 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

10 mei 2023 om 18:00

Vrouwen hebben vaak de neiging om zichzelf naar beneden te halen, maar zeg nou eerlijk: wat zijn we zonder? Vrouwen zijn veelzijdig, ambitieus, intelligent, toegewijd, lief en bloedmooi, en daar mogen we best wat trotser op zijn. Zowel Kim Feenstra als Garcia zijn het daarmee eens, en dus lanceren ze een kleurrijke collectie om vrouwen te vieren en wat extra veren in onze eigen reet te steken. We maken vast wat leuke sets. 

1. Haaksels zien we deze zomer terug in hoedjes, bikini’s, rokjes maar ook broeken. Zo ook in de collectie van Kim. De oranje roze broek is gemakkelijk over een bikini te dragen en leuk in combinatie met een linnen blouse. Gooi je handdoek, zonnebrand, tijdschrift en een brilletje in een rieten tas en jij bent klaar om naar het strand te gaan. 

2. Het matchende vest kan op een zwoele zomeravond zeker van pas komen. Niet alleen in combinatie met de bijbehorende broek. Een lichtblauwe jeans gaat ook heel goed samen met de perzikkleuren die we terugzien in de collectie.

3. Diezelfde zomerse kleuren komen ook terug in de jurk uit de collectie, combineer hem voor een chique look met een witte blazer en een paar hakken. En ga overdag voor een paar witte gympen met een leren jasje om hem wat stoerder te maken. Alleen de jurk dragen? Kan ook, lichtgroen vissershoedje erbij et voila! 

6

4. Garcia zou Garcia niet zijn als de blauwe denim tinten niet in de collectie zouden zitten. Zo bevat de collectie een lichtblauwe jumpsuit en een jurk met lange mouwen. Leuk te combineren met een rode tas en een matchende zonnebril. Of ga voor een donkerblauwe hak en je favoriete sieraden, zowel goud als zilver gaan hand in hand met deze tinten.

5. De must-have in een kast zijn sets, je kan de items apart dragen én samen. Kim snapt ons godzijdank: we willen niet eindeloos voor de kast staan met outfit stress. Deze set is leuk over je bikini heen maar is ook passend voor een dag rondslenteren en mensen kijken in de stad. Je draagt hem met een cowboylaars, een paar gympen, een slipper of een sandaal hak. Blouse dicht of open, in of uit de short, het kan allemaal en je ziet er verzorgd uit. Ideaal, toch?

20E0CFD9-9382-47B9-925F-3C4D4EB4E289 1 201 a

6. Wat deze collectie echt compleet maakt zijn de twee sjaals, waar de trendy prints in terugkomen. Ze kunnen gedragen worden op het hoofd, om je nek of knoop hem aan je tas en steel de show. Leuk om een beige look wat extra kleur te geven, of draag hem bij een jeans en het witte shirt uit de collectie, die de passende tekst ‘I am woman' erop heeft staan. Weet de buitenwereld dat ook weer, net zo makkelijk.

8

Dit is een samenwerking met Garcia.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio