Deze geluksvogels winnen een jaar lang gratis sokken

Style

Deze geluksvogels winnen een jaar lang gratis sokken

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 13:00

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 13:00

Met XPOOOS your own Socks gaven we je de vrije hand om je eigen perfecte paar (dames)sokken te ontwerpen. Zonder regels. Niets was te gek, maar een beetje lef was wel nodig. Het merk staat namelijk niet echt bekend om hun brave sokken. De inzendingen stroomden binnen. Uiteindelijk kozen we tien finalisten uit waar via een stemronde drie winnaars uit kwamen. Deze zijn nu bekend! De winnende sokken (zie onder) worden in productie genomen én verkocht in alle winkels en webshops. Hoe cool.

Gratis sokken Bovendien winnen zij ook nog eens alledrie een jaar lang gratis sokken. Die zitten er dus warmpjes bij! Ook onder de stemmers wordt nog eens drie keer een jaar lang gratis sokken verloot. Check snel de pagina van XPOOOS om te zien of je één van de gelukkigen bent. Ben je uiteindelijk niet in de prijzen gevallen? Gun je zelf zo'n leuk paar. Shoppen kan hier Tikkeltje dwars Bij XPOOOS weten ze heel goed hoe ze voeten knap moeten aankleden. Zij zien sokken namelijk als kunstwerken met eigenzinnige prints, in kleurencombi’s die je niet eerder zag. Stylish en sophisticated. Beetje gek, tikkeltje dwars en van ongekende kwaliteit voor ijzersterk voetenwerk. Maar je moet niet bang zijn voor een potje mixen en matchen. Alles om de wereld te laten zien: dit ben ik. Expose yourself!  Dit is een samenwerking met XPOOOS.

 

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio