Wil je zien: &C ging op bezoek bij Elise Boers

Food & Home

Wil je zien: &C ging op bezoek bij Elise Boers

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 13:00

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 13:00

Show me your smile. Dat hoef je Elise geen twee keer te vragen. Maar hoe vaak lacht ze echt per dag? We liepen een dag mee in het drukke leven van deze tijger en telden hoe vaak ze die smile op haar gezicht heeft. Elke lach levert één punt op. Elise woont samen met haar vriend Wouter en tweeling Wolf en Luca in een megachill huis in Leiden. Daar begint de dag met koffie. Hét moment van E, zoals ze door vrienden en familie wordt genoemd, om even tot zichzelf te komen als de baby's slapen. Want met een tweeling van nog geen halfjaar is het aanpoten. Maar o zo leuk.

Back in shape Tijdens de koffiebreak leren we Elise beter kennen. Welk liedje kan ze foutloos uit haar hoofd zingen? Hoe omschrijft ze zichzelf in drie woorden? Wat voor tatoeages heeft ze? En we zien ook eindelijk de superschattige jongetjes Wolf en Luca. Vervolgens springt ze op haar spinningfiets. Drie keer in de week werkt ze zichzelf in het zweet, want ze wil na de bevalling natuurlijk wel weer back in shape komen. Daarna neemt ze een douche in haar tuin. Tuin? Elise heeft dus gewoon een bad én douche met warm water in de tuin. From Leiden to LA? Onder het genot van een lunch kletsen we nog even verder met de blonde tijger. Wat had ze eigenlijk willen worden? Wat lust ze niet? En wat is haar guilty pleasure? Bekijk vooral even de video als je het wil weten. Een blokje om mag vervolgens zeker niet ontbreken op de dag. Ook daar verklapt Elise nog een aantal geheimen. Wist je bijvoorbeeld dat ze een heel typische tweede naam heeft? En wat staat er eigenlijk nog op haar bucketlist? En komt er nog gezinsuitbreiding? Het antwoord zal je verbazen. Net voordat Elise haar bed in duikt, vragen we nog naar haar grote droom. En die blijkt nog best eens realiteit te kunnen worden...

Dit is een samenwerking met Philips. Ook zo'n mooie en supersonische tandenborstel als Elise aanschaffen? Kan hier! De Philips Sonicare, DiamondClean 9000 bevat 4 poetsstanden en 3 intensiteitsniveaus om aan iedere persoonlijke poetsbehoefte te voldoen. Koppel de tandenborstel aan de Sonicare-app voor een gepersonaliseerd voortgangsrapport. Superhandig! Door wel 62.000 bewegingen per minuut worden de vloeistof en tandpasta tussen de tanden gestuwd voor een effectieve plakverwijdering en een uitzonderlijk schoon gevoel. De dicht op elkaar geplaatste haren, speciaal ontworpen om tandaanslag aan te pakken, maken je tanden witter vanaf de eerste dag. En hij ziet er nog mooi uit ook!

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio