Dit is je kans: ontwerp je eigen sokken en zie ze terug in de winkels

Style

Dit is je kans: ontwerp je eigen sokken en zie ze terug in de winkels

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 10:00

Gepubliceerd op

11 november 2022 om 10:00

Met XPOOOS your own Socks geven we je de vrije hand om je eigen perfecte paar (dames)sokken te ontwerpen. Zonder regels. Niets is te gek. Een beetje lef is wel nodig. Het merk staat namelijk niet echt bekend om z'n brave sokken. &C kiest samen met XPOOOS tien finalisten uit waar uiteindelijk via een Instagram-stemronde drie winnaars uit komen. De winnende sokken worden in productie genomen én verkocht in alle winkels en webshops. Ze dragen uiteraard jouw naam en alsof dat nog niet te gek genoeg is, ontvang je een jaar lang gratis sokken. Meedoen? Vul het formulier hieronder in, download het template, laat je creativiteit de vrije loop en zend je ontwerp mee. Doe dit wel vóór 13 november. Succes!

Sokken-statement Vroeger was een sok gewoon een sok. Zonder poespas en vooral heel functioneel. Je had ze in zwart, wit, donkerblauw of beige. In een enkel geval droeg je een gek paar met Mickey Mouse of Pluto erop. Een sok kon niet veel verkeerd doen. Maar hij voegde ook niets toe. Dat is nu wel anders. Sokken kunnen je outfit maken of kraken. Hoe strikt de kledingregels op je werk ook zijn, met een goed paar sokken kun je altijd verschil maken. Ze piepen stiekem onder je pak of pantalon vandaan en laten zien wie je echt bent. Maar ook als je thuiswerkt en je voor de zoveelste dag op een rij je huispak uit de kast hebt getrokken, kun je met je sokken een statement maken. Houden we van. Tikkeltje dwars Bij XPOOOS weten ze heel goed hoe ze voeten knap moeten aankleden. Zij zien sokken namelijk als kunstwerken met eigenzinnige prints, in kleurencombi’s die je niet eerder zag. Stylish en sophisticated. Beetje gek, tikkeltje dwars en van ongekende kwaliteit voor ijzersterk voetenwerk. Maar je moet niet bang zijn voor een potje mixen en matchen. Alles om de wereld te laten zien: dit ben ik. En nu kun je dus je eigen paar ontwerpen. Expose yourself!  Dit is een samenwerking met XPOOOS.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio