Partnerships & Marketplace

Partnerships

Samen met verschillende merken hebben we de afgelopen jaren producten ontwikkeld binnen verschillende categorieën. Al deze merken staan dichtbij ons en we zijn trots deze aan het merk &C te mogen verbinden. De look & feel van de producten ligt dan ook dichtbij beiden huisstijlen en we zoeken met zorg naar de perfecte collectie die aan alle wensen voldoet. Zo maakten we met Blond Amsterdam een servieslijn bestaande uit drie collecties, met Mélanie Pigeaud een sieraden collectie en met JANZEN drie verschillende huidverzorgingslijnen in heerlijke geuren. Interesse in het opzetten van een partnership? Neem dan contact met ons op:

  • Melissa Frantzen (melissa.frantzen@andcmedia.nl) of

  • Romée Admiraal (romee.admiraal@andcmedia.nl).

Bekijk hier alle partnerships

Marketplace

Op andc.tv laten we content en shoppen natuurlijk in elkaar overlopen. We zorgen voor een selectief productaanbod met een boutique gevoel, waarbij gevestigde merken worden afgewisseld met verborgen schatten.

Wij snappen als geen ander wat de doelgroep beweegt en zijn bewezen succesvol in het maken van authentieke en kwalitatieve content. Zo creëren wij storytelling rondom onze producten en merken, om te producten zo natuurlijk mogelijk te verweven in de content - geschreven en geproduceerd door onze eigen redactie.

Als partner van onze marketplace vaar je mee op de content en campagnes die we maken en heb je recht op mediapakketten tegen een gereduceerd tarief. Interesse om partner te worden voor van onze &C Marketplace? Dan maken we graag kennis.

Neem contact op met:

  • Melissa Frantzen (melissa.frantzen@andcmedia.nl)