Carrie ten Napels (schoon)ouders passen vaak op: 'Onze rotsen in de branding'

Oh Baby!

Carrie ten Napels (schoon)ouders passen vaak op: 'Onze rotsen in de branding'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

9 september 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

interviews Fleur Baxmeier, fotografie Rossi&Blake

Gepubliceerd op

9 september 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

interviews Fleur Baxmeier, fotografie Rossi&Blake

Je kinderen opvoeden én een vlammende carrière hebben? Deze bekende Nederlandse moeders doen het – dankzij wat helpende handen. Op1-presentator Carrie ten Napel vertelt hoe in &C's Oh Baby! Special.

De reddende engelen van Carrie ten Napel (midden) zijn haar schoonmoeder Margreet (links) en moeder Fineke. Maar schoonvader Piet en vader Evert zorgen stiekem net zo goed voor Pim (7) en Lotte (5).

Carrie (42): 'Vijf jaar geleden zijn we van Amsterdam naar Ermelo verhuisd, omdat mijn ouders, broertje en vriendinnen hier wonen. Ik heb lang getwijfeld of ik terug wilde naar het dorpsleven waar ik me vroeger zo tegen heb afgezet. Maar ik verlangde ernaar om weer dicht bij mijn familie te zijn, omdat ik wist dat ik zo veel rust zou creëren voor de kinderen en onszelf. Ik ben elke week een avond weg voor Op1 en bijna elke maand vier dagen op reis voor Droomhuis gezocht.

Mijn vriend Michiel is voetbalcommentator en werkt bijna alle avonden en vaak op zondag. Voor mensen met kinderen hebben we vrij kansloze beroepen, dus we komen niet uit met de gewone dagopvang. Onze rotsen in de branding zijn de opa's en oma's van beide kanten. We hebben het geluk dat we allebei nog fitte ouders hebben die willen oppassen.

Mijn schoonouders komen in principe elke vrijdag vanuit Wormer naar Ermelo om op Pim en Lotte te passen. Als ik na de uitzending van Tijd voor Max terugkom, rijden ze vaak nog terug naar huis. Tijdens reizen voor Droomhuis gezocht blijven ze meestal twee nachten slapen. We hebben de zolder bewust gebouwd als een gastenverblijf met een badkamertje.'

Benieuwd naar het hele interview? Dat lees je in &C's nieuwste Oh Baby! Special die nu in de winkels ligt.

Shop nu: &C's nieuwste Oh Baby! Special september 2022

Uitverkocht
7 ,45

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Wil je ook lezen