Ah mam geef terug? Dit speelgoed is mínstens zo leuk voor moeders

Oh Baby!

Ah mam geef terug? Dit speelgoed is mínstens zo leuk voor moeders

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

20 oktober 2022 om 07:00

Gepubliceerd op

20 oktober 2022 om 07:00

Ah, mam, geef terug? Dit speelgoed is mínstens zo leuk voor moeders

Ah, mam, geef terug? Dit speelgoed is mínstens zo leuk voor moeders

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Je hebt van dat speelgoed waar je kind heel blij van wordt, maar jij, euh - iets minder blij. Moeten we niet hebben. Ze zeggen immers heel vaak ‘kind blij, jij blij’, maar eerlijk is eerlijk: dat geldt ook zéker andersom.

Bovendien: na de vijfhonderdste kleurplaat en het veertigste potje ganzenbord ben je ook wel eens toe aan iets anders. En dan hebben we het niet over de zoveelste ronde verstoppertje.

He, hó - LEGO® In dit geval hebben we het over LEGO DOTS. Jazeker LEGO®. Nu denken sommige mensen daarbij misschien meteen aan jongetjes die uren zitten te ploeteren op een giga bouwwerk, maar mensen, welkom in 2022. Met het notitiebord van LEGO DOTS zijn meisjes en jongens eindeloos met LEGO bezig.

Dit speelgoed - een soort lego zoals je gewend bent, maar toch een beetje anders - is superleuk voor ieder kind dat graag creatief bezig is met letters, en zijn of haar creatie vervolgens vol trots ergens op kan hangen. En voor jou is het mínstens zo’n (knutsel)feest. Erg leuk om te zien dat er daadwerkelijk coole manieren zijn om je kind te helpen met spelen, bouwen en zelfexpressie.

Afbeelding lego

Zo schrijf je… Benieuwd hoe zo’n notitiebord er precies uitziet? Bekijk bovenstaande video met influencer Annelijn (oftewel dappermaentje) dan eens. Samen met haar dochter Maen slaat Annelijn fanatiek aan het LEGO DOTS'en - en ja, dat is enig om te kijken. Want zou Maen - die later fashionista wil worden - op haar leeftijd al weten hoe je fashion schrijft…?

Nieuwsgierig naar de andere creaties? Bekijk hier om te zien hoe Annelijn en Maen de LEGO DOTS stitch-on patch versieren en hier om te zien hoe ze creatief te werk gaan met de LEGO DOTS stick-on patch.

Win, win, win: KNOTSgek LEGO DOTS pakket Je kinderen (en jezelf) het liefst de hele zondag zoet houden? Wrijf ze dan deze winactie onder de neus. Wie de origineelste creatie op social post met de hashtags #LEGODOTS #youDOTyou #knotsmetLEGODOTS, óf inzendt via dit formulier, wint een giga LEGO DOTS pakket met daarin een LEGO DOTS groot notitiebord, de LEGO DOTS eenhoorn creatieve gezinsset, een enorm vel DOTS- letterpret, zelfklevende patches megaset.

Dit is een samenwerking met LEGO DOTS.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.