Unicorns en vliegende schildpadden: zo ziet de droomwereld van Jaenaï (5) en Elijah (9) eruit

Oh Baby!

Unicorns en vliegende schildpadden: zo ziet de droomwereld van Jaenaï (5) en Elijah (9) eruit

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

22 november 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

22 november 2023 om 18:00

Zo ziet de droomwereld van Jaenaï (5) en Elijah (9) eruit - &C x LEGO DREAMZzz

Zo ziet de droomwereld van Jaenaï (5) en Elijah (9) eruit - &C x LEGO DREAMZzz

Hoe zou de wereld eruitzien in je wildste dromen? En hoe kun je je nachtmerries verslaan? Stel je kinderen deze vragen eens en sta versteld van hun creativiteit.

Als je ’s ochtends aan je kroost vraagt of ze lekker hebben geslapen, dan hoop je natuurlijk op een volmondige ja. Heerlijk lang – ook fijn voor jezelf – en vol mooie dromen. Maar helaas, een nachtmerrie hier en daar kun je niet voorkomen. Wat je wél kunt doen: ze verslaan.

Vol fantasie Precies wat content creator en moeder Sigourney en haar kinderen Jaenaï (5) en Elijah (9) gaan doen, samen met hun LEGO® DREAMZzz™ speelsets. Deze innovatieve bouwsets zijn gebaseerd op de personages en verhalen uit de populaire tv-serie DREAMZzz™. Al bouwend kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en de meest fantastische wezens en voertuigen creëren. Kinderen volgen hun eigen verhaal en kiezen zo hun eigen manier om de set verder af te bouwen. Ultieme droomwereld Voordat we naar de nachtmerries gaan, eerst nog even over die dromen. Hoe ziet de ultieme droomwereld van Jaenaï en Elijah eruit? Jaenaï zou álles 'beautiful' maken – geef haar eens ongelijk. Elijah gaat voor een huis waarin hij veilig kan wonen. Ook daar kun je weinig tegenin brengen.

Iets leuks doen Tijd om die werelden eens te gaan bouwen en verder te babbelen over hun dromen. Jaenaï heeft een goede tip voor iedereen die niet in slaap kan vallen: in het donker je ogen dichtdoen en gewoon ergens anders aan denken. Elijah weet hoe je de vervelende dingen die je meemaakt, niet meeneemt naar bed: gewoon iets leuks gaan doen.

Gedachten verzetten Zoals met de LEGO® DREAMZzz™ sets spelen. Lekker bezig zijn, bouwen en je gedachten verzetten. En reken maar dat dat lukt: langzaam maar zeker zien we Mevrouw Castillo’s schildpadbusje met Izzie en Bunchu het konijn verschijnen. Samen weten ze het Nachtmerrie haaienschip te verslaan. Wat een dreamteam!

Dit is een samenwerking met de LEGO groep.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio