New kid: het survivalpakket voor alle kersverse papa’s (to be)

Oh Baby!

New kid: het survivalpakket voor alle kersverse papa’s (to be)

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 07:00

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 07:00

Er is altijd wel iemand. Iemand in je omgeving die aan het begin staat van zijn grootste avontuur ooit: het vaderschap. Of het nou gaat om je partner, een familielid, een vriend of collega. En goed nieuws, want – naast de ooievaar – is ook hulp hiervoor onderweg.

Genieten van de chaos Want er komt een hoop op hen af: een wederhelft met gierende hormonen, een mini-mensje waar je ineens verantwoordelijk voor bent en volledig nieuwe projecten zoals luiers verschonen. Voor alle mama's to be is er een hoop te lezen, kopen en ontdekken. En voor die aanstaande vaders dan? Waar halen zij inspiratie, informatie en tips voor deze nieuwe levensfase vandaan? Die was er nog niet echt. En zo werd Vaderboks - dé plek door vaders voor vaders - geboren. Hoera!

Papa-proof Naast een hoop inspiratie en het lezen van ervaringen, kun je hier ook terecht voor het bestellen van de enige echte Vaderboks. Worden de eerste maanden met die kleine daarmee een fluitje van een cent? Dat zeggen we niet. Maar een stuk leuker en makkelijker wel. De Vaderboks komt in verschillende formaten, samenstellingen en prijzen. Allemaal bomvol handige gadgets en must-haves. Allemaal tried and tested bij de énige groep die er echt verstand van heeft: vaders. Uitgekozen door vaders voor vaders dus. Wat dacht je bijvoorbeeld van warme slofjes die wél goed blijven zitten, een masker om die wallen een beetje weg te poetsen, een gebaren Doodle om te communiceren met die kleine spruit en natuurlijk een heerlijk speciaal ‘papa’ biertje om te proosten op die nieuwe rol: het vaderschap. Proost!

Content Vaderboks

Soms is 9 maanden niet lang genoeg Mocht je tot de categorie van mensen behoren die cadeautjes altijd rijkelijk laat bestellen: geen paniek. Want met het bestellen van de Vaderboks weet je twee dingen heel zeker. Je geeft het allerbeste cadeau voor de aanstaande vader door deze fase van zijn leven net wat makkelijker te maken en daarnaast wordt de Vaderboks ook nog eens met persoonlijk kaartje razendsnel bezorgd op de deurmat. Win-win!

Dit is een samenwerking met Vaderboks

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen