Een goed begin is het halve werk: zó bezorg je je baby een fijne start

Oh Baby!

Een goed begin is het halve werk: zó bezorg je je baby een fijne start

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 16:00

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 16:00

Het is het einde hoor, moeder worden. Maar óók best pittig. Naïf weet er alles van en helpt je, vanaf het prille begin tot aan dag duizend (en daarna). Want een goed begin is immers het halve werk.

Je staart met je handen voor je mond naar dat staafje voor je neus en weet niet of je moet gillen, lachen of huilen. Je bent zwanger! De periode die volgt is magisch, maar ook overweldigend. Je hangt opeens de godganse ochtend boven de pot, je kindje groeit als kool, jij huilt om alles en van de 24 uur per dag zit je er zo’n 23,5 uur op Google. Want wat staat je allemaal te wachten, wat heb je nodig en waar moet je op letten? Naïf has got your back, in het bijzonder tijdens de eerste duizend dagen van je baby.

De eerste duizend dagen Waarom duizend? Omdat de eerste duizend dagen, van conceptie tot de tweede verjaardag van je spruit, de basis vormen van de toekomst van je kindje. In geen enkele periode worden zo veel biologische mijlpalen behaald: de hersenen, het lichaam en het immuunsysteem van je baby ontwikkelen zich volop. En laten we niet vergeten dat jij je weg moet vinden als moeder.

naif2

Goede start Nu is de liefde tussen jou en je baby het allerbelangrijkst – en knuffelen kan Naïf niet voor je doen. Ze helpen je wel op andere gebieden: met veilige producten, informatie en tips van experts bijvoorbeeld. Ze zijn er voor je in die slopende eerste weken van je zwangerschap, tijdens de geboorte zelf, de newborndagen, luier nummer 638 van de dag, krampje nummer 741 van de nacht, het eerste badje en jullie eerste vakantie. Hoe (niet zo) roze je wolk ook is, op Naïf kun je altijd vertrouwen.

Van buik tot billen Niet alleen doet goede verzorging jou en je baby goed, een fijn verzorgingsritueel versterkt ook de band tussen jullie. Dat begint al als je kroost nog in je buik zit en jij die insmeert met de voedende zwangerschapsbalm. Eenmaal geboren zijn een milde badolie, zinkcrème (tegen luieruitslag), plasticvrije billendoekjes en verzachtende babyolie (ook perfect voor een massage bij je little-one onmisbaar. Naast milde reiniging en hydratatie heeft de jonge huid nog niet zoveel poespas nodig. Na een halfjaar voeg je daar een reinigende wasgel, body lotion, baby shampoo en minerale zonnebrandcrème aan toe..

Met zorg gemaakt Yep, de productlijn van Naïf omvat alles, van milde babyshampoo en verzachtende crèmes tot kalmerende massageolie voor moeder en kind. En ze zijn allemaal met zorg samengesteld. Er zitten geen microplastics, minerale oliën, siliconen en SLES in. Deze ingrediënten horen niet thuis op een (kinder)huid, vindt Naïf. Alle producten zijn bovendien dermatologisch getest, geschikt voor de gevoelige babyhuid, proefdiervrij en vegan. Dat smeert toch een stuk lekkerder.

Dit is een samenwerking met Naïf.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Oh Baby!